DSC08941

Több mint száz harcos küzdött a Kiválasztottaknál

DSC08941

Több mint száz harcos küzdött a Kiválasztottaknál

Fennállása első versenyét rendezte meg a Kiválasztottak Kempo Sportegyesület Érden. A helyi harcművészeti központ csurig megtelt sportolókkal.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Zen Bu Kan Kempo stílus újabb versennyel bővült nemrég, ugyanis hagyományteremtő szándékkal életre hívták az I. Kiválasztottak Kempo Bajnokságot. A tornára tizennégy klub több mint száz harcosa adta le nevezését. 

„Óriási várakozás előzte meg a versenyt. Nagyon szerettünk volna saját bajnokságot, és ez most megvalósult. Szerencsére Mészáros Péter alelnökkel és számos segítő közreműködésével sikerült tető alá hozni”— nyilatkozta Antal Róbert, a Kiválasztottak SE elnöke, egyben vezetőedzője.

A debütáló bajnokságot a rutinszerzés és a gyakorlás jegyében tartották meg, így minden mérkőzésen, korosztálytól és súlycsoporttól függetlenül döntetlen volt a hivatalos eredmény.

„Büszkén mondhatom, hogy idén minden téren fejlődtünk. Egyre többen járnak hozzánk kempózni. Sok versenyen léptünk tatamira és a jó eredmények sem maradtak el. Ezért is szerettünk volna saját harcművészeinknek egy újabb, immár hazai versenylehetőséget biztosítani. Ez a torna mindenki számára nagy élmény, jó tapasztalat volt”— folytatta Antal Róbert, aki maga is kesztyűt húzott a viadalon.

Az Érdi Harcművészeti Központ ideális helyszín edzések és övvizsgák lebonyolítására, azonban versenyek megtartására szűkös lehet. Ezt úgy oldották meg a szervezők, hogy az épületen kívül sátrakat állítottak fel, ahol helyet foglalhattak a szurkolók. A bunyókat pedig élő közvetítés által, kivetítőn lehetett figyelemmel kísérni.

„Sikerült nemcsak versenyt, hanem egy közösségi rendezvényt is összehozni. Volt büfé és ingyen osztottunk ételt a szurkolóknak. Az eddigi visszajelzések alapján a küzdőtéren belül és azon kívül is mindenki nagyon elégedett volt, sőt biztattak is minket, hogy legyenek még hasonló eseményeink”— tette hozzá Antal Róbert szervező.

A Kiválasztottak Sportegyesületnél már a folytatást tervezik, ráadásul egy nagyobb, akár összharcművészeti torna megvalósításához is vannak ötleteik.

Fotó: Vadányi Fülöp

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email