IMG_6373

Nem sokon múlt a pontszerzés az éllovas ellen

IMG_6373

Nem sokon múlt a pontszerzés az éllovas ellen

Az Érdi VSE az Iváncsa KSE-t fogadta a harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A listavezető Iváncsával nézett farkasszemet az Érdi VSE a labdarúgó NB III Dél-Nyugati csoport 27. fordulójában. A Novák Ferenc Sportközpontban megvívott összecsapás előtt a házigazda tizedik, a vendégcsapat első helyen állt a tabellán.

A mérkőzés érdekessége volt, hogy az Érdi VSE nemrég kinevezett vezetőedzője, Domján Attila korábban az Iváncsát is irányította, ráadásul 2021-ben bajnokságot is nyert a Fejér vármegyei klubbal.

A mostani találkozó nem bővelkedett gólokban, az első negyvenöt perc úgy telt el, hogy egyetlen alkalommal sem rezdültek a hálók. Fordulást követően sem változott jelentősen a helyet, a gólínség egészen a 80. percig kitartott. Ekkor azonban az Iváncsa örülhetett, ugyanis Kercsó Bence talált be az érdi kapuba, nem csak a vezetést, hanem mint később kiderült, a győzelmet is megszerezve. Az utolsó öt perce még emberhátrányba is került a házigazda, ugyanis Németh Gábor Vincét kiállította a játékvezető.

Férfi labdarúgó NB III Dél-Nyugati csoport, 27. forduló
Érdi VSE – Iváncsa KSE 0-1 (0-0)
Gól: Kercsó (80. perc)

Az Érdi VSE első alkalommal szenvedett vereséget azóta, hogy néhány héttel ezelőtt Ebedli Zoltán helyett Domján Attilát nevezték ki vezetőedzőnek. A tabellán továbbra is tizedik helyen áll a VSE. A következő, 28. fordulóban az utolsó helyezett Dunaújváros otthonában lépnek pályára a mieink, méghozzá május 12-én 17 órától.

Fotók: Pecsuvácz Péter

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email