baleset_24_05_01

Tömegkarambollal indult a május az M7-esen

baleset_24_05_01

Tömegkarambollal indult a május az M7-esen

Négy személygépkocsi ütközött össze az autópálya érdi szakaszán.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Négy személygépkocsi ütközött össze szerdán délelőtt az M7-es autópálya 21-es kilométerénél, Érd közelében – tájékoztatta az ÉrdMostot a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Az esethez az érdi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt. Ugyanakkor amíg a műszaki mentés zajlott, addig jelentős, közel 3 kilométeres torlódás alakult ki az érintett pályaszakaszon.

Az autókban összesen kilenc ember utazott, akik közül – információink szerint – öt személy könnyebben sérült, őket mentővel szállították el a helyszínről. Úgy tudjuk, a karambolt valószínűleg a be nem tartott követési távolság okozhatta.

Csámpai Attila, a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, ahogy az lenni szokott, az egyre jobb időben megnövekszik a Balaton felé tartó forgalom, így könnyebben fordulhatnak elő ilyen és ehhez hasonló balesetek. Érdemes tehát egyre nagyobb figyelemmel vezetni, amivel nem csak a magunkat, hanem a közlekedés más résztvevőit is sok bosszúságtól kímélhetjük meg, tette hozzá.

Fotó: Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

További cikkeink

További cikkeink

A Tisza Párt alelnöke és listavezető EP-képviselőjelöltje megkezdi országjárásának Pest vármegyei etapját.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email