Delta Röplabda SE

Egyre erősebben harapnak a tigrisek

Delta Röplabda SE

Egyre erősebben harapnak a tigrisek

Sorsdöntő lehet ez a hétvége a Delta röplabdázóinak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Négy fronton versenyeznek a Delta Röplabda Sportegyesület sportolói a 2022/2023-as idényben. Dömötör-Mátrai Beáta, a klub vezetőedzője értékelte az eddig eltelt időszak eredményeit, illetve a pályán mutatott teljesítményt.

„Nagyon jól teljesítenek csapataink, az U15-ös például elvárások felett. Amennyiben folytatják eddigi remeklésüket, még osztályozót is játszhatnak az első osztályba jutásért”

– kezdte értékelését Dömötör-Mátrai Beáta.

„Az U20-as gárdának a legutóbbi fordulót leszámítva, ahol sajnos nagyon magunk alatt teljesítettünk, szintén nagyon biztató a mutatott játéka. Voltak drámai helyzetek, amelyekből nekünk sikerült győztesként kijönni!”

„Az U17-esek következő fordulója november 6-án, azaz most vasárnap döntő jelentőségű lesz, melyet hazai pályán, a Bolyai iskolában vívunk, és melyre ezúton is nagy szeretettel várjuk a szurkolókat!”

„Összességében ezzel a korosztállyal is elégedett vagyok. Az U13-asok az első osztályban egyre magabiztosabban játszanak. Úgyhogy minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve” – zárta összegzését a játékosként teremben és strandon egyaránt magyar bajnok Dömötör-Mátrai Beáta.

A Deltával kapcsolatos további hírek: egyrészt ismét behívták Kiss Bernadettet az U15-ös magyar válogatott dunakeszi összetartására, másrészt az ősz elején megtartott toborzás, melynek része volt a Röplabda Kóstolgató rendezvény is, nagyon jól sikerült, sok új gyerek csatlakozott az egyesülethez.

A klub továbbra is várja azokat a gyerekeket, akik szeretnék magukat kipróbálni a röplabda sportágban.

Forrás: Delta RSE Érd

További cikkeink

További cikkeink

A Tisza Párt alelnöke és listavezető EP-képviselőjelöltje megkezdi országjárásának Pest vármegyei etapját.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email