rendvédelmi nap

Igazi örömünnep lesz a szombati rendvédelmi nap

rendvédelmi nap

Igazi örömünnep lesz a szombati rendvédelmi nap

Ingyenes, egész napos meglepetés vár kicsit és nagyot egyaránt a Simonpusztai Nemzeti Lovaskultúra Központban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Lesz sétalovagoltatás, sétakocsikázás, kézműves kirakodóvásár, kisállat-simogató, népi játszótér, interaktív istállólátogatás és íjászat. Bemutatkozik a katasztrófavédelem, a rendőrség, a büntetés-végrehajtás, a honvédség, az adóhatóság és a polgárőrség is – ismertette István Szabolcs, a Simonpusztai Nemzeti Lovas és Hagyományőrző Egyesület sajtófőnöke az Érd FM 101.3 Zónázó című hírműsorának.

A rendvédelem jegyében harckocsi-bemutatót, autókiállítást szerveznek, a gyerekek megcsodálhatják a rendőrautókat és a kék villogóval, szirénával felszerelt motorokat is. A büntetés-végrehajtás, a honvédség, a NAV és a Pénzügyőrség, valamint a katasztrófavédelem is kivonul egy-egy sátorral, hogy bemutatkozzon a közönségnek.

Rózsa Gábor, az Érdi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője a Bundáskenyérben elárulta: az érdeklődők fel is ülhetnek a tűzoltóautókra. Aki szeretné kipróbálni, milyen magasra visz fel a kas, hogy működik a tűzoltófecskendő, szívesen  vagy megismerkedne a tűzoltók munkájával, ne hagyja ki ezt az alkalmat.

Színpadi programot is szerveznek – délelőtt Horváth Charlie énekes lesz Simonpuszta vendége. A legendás zenész ezúttal nem énekelni, hanem beszélgetni fog.

Mutatjuk a délután kezdődő műsort:

13.00. Kutyás bemutató
14.00. Balesetvédelmi bemutató a tűzoltóság és a mentőszolgálat közreműködésével
15.00. Simonpuszta NLHE növendékeinek lovas karüsszel bemutatója
15.00. Ló agility – Mini póni bemutató
16.00. NAV Pénzügyőr Zenekar koncertje és az Exotic együttes alapítója, Tabár István közös produkciója – mert „Trabanton szállni élvezet”
17.00. 112. – Interaktív bemutató a Honvédség, – Rendőrség, – Katasztrófavédelem, – Mentőszolgálat, – Pénzügyőrség közreműködésével
18.00. Magyar Honvédség bemutatója
19.30. A Szeretve Mind a Vérpadig (Történelmi lovas musical) – Bemutatja a Magyar Történelmi Színház és a Magyarock Dalszínház

Részletek itt.

Fotó: ÉrdMost archív (Rendvédelmi np Simonpusztán)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email