sniccer

Lezárult a nyomozás a tapétavágós ügyben

sniccer

Lezárult a nyomozás a tapétavágós ügyben

Tavaly augusztusban történt az eset egy érdi trafik közelében.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az érdi rendőrök lezárták a nyomozást annak a 40 éves férfinak az ügyében, aki tavaly nyáron a gyanú szerint egy tapétavágó késsel megvágta egy ember hasát és lábát, és még a kerékpárja kerekét is kiszúrta.

A vita egy állítólagos tartozás miatt robbant ki közöttük, a támadó ugyanis a korábban eltűnt mintegy 80 ezer forintját követelte vissza tőle. A megtámadott férfi erről mit sem tudott, csak ámult a hallattakon, és próbált védekezni.

A rendőrök még a helyszínen elfogták a támadót, aki nagyon részeg volt már ekkor. Kontrollt vesztett és kiszámíthatatlan volt a viselkedése, még akkor is, amikor a rendőrök megérkeztek. A helyszín közelében a véres sniccert is megtalálták.

A kirendelt orvosszakértő megállapította, hogy bár az áldozat két sérülése, egy 22 cm-es hasi és 10 cm-es lábszáron ejtett vágás 8 napon belül gyógyul, de mint fogalmazott:

Figyelemmel azok anatómiai elhelyezkedésére és jellegére, az erőbehatások módjára és nagyságára, valamint az elkövetéshez használt eszköz paramétereire, fennállt a reális veszélye a ténylegesen bekövetkezett sérülésnél súlyosabb kialakulásának.

Az elkövető a kihallgatáson nem élt panasszal a gyanúsítás ellen. Azzal védekezett, hogy:

Sajnos nem tudom, hogy elkövettem-e, mert nagyon be voltam rúgva.

Az Érdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a férfivel szemben a felfegyverkezve elkövetett garázdaság, valamint testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult eljárást befejezte, az ügy iratait vádemelési javaslattal átadta az ügyészségnek.

origo.hu

További cikkeink

További cikkeink

A Tisza Párt alelnöke és listavezető EP-képviselőjelöltje megkezdi országjárásának Pest vármegyei etapját.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email