22_03_29_erdmost_nincskep

Kosár: utolsó másodperces triplával kapott ki a VMG

22_03_29_erdmost_nincskep

Kosár: utolsó másodperces triplával kapott ki a VMG

Végletekig kiélezett mérkőzésen remekül játszott a mindössze hat játékossal kiálló Gia Form-VMG DSE a BKG Príma Akadémia vendégeként, de egy utolsó másodpercben szerzett tripla után a hazaiak örülhettek a 76–74-es sikernek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Továbbra sem tud teljes kerettel kiállni a férfi kosárlabda NB II Közép A-csoportjában a Gia Form-VMG DSE, amely a bajnokság 26. fordulójában a forduló előtt nyolc győzelemmel és tizenkilenc vereséggel tizenkettedik helyen álló BKG Príma Akadémia vendégeként mindössze hat játékossal tudott kiállni.

Ennek ellenére nem kezdték rosszul a mérkőzést a vendégek, hiszen az első negyedet öt ponttal, 22–17-re nyerték meg, de a második felvonás már a hazaiaknak sikerült jobban és 21–10-zel fordítottak a nagyszünetre.

A harmadik tíz perc már kiegyenlített csatát hozott, de a hazaiak növelni tudták előnyüket. Ennek ellenére a foghíjasan kiálló érdiek a hajrát is jól bírták és nagyot küzdve fordítani is tudtak, de hiába vezettek a végjátékban még 74–73-ra, a hazaiak egy triplával az utolsó másodpercben fordítottak és 76–74-re megnyerték a mérkőzést.

A Gia Form-VMG DSE-re azonban a hétvégén újabb mérkőzés vár, hiszen május 22-én, 17 órától a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban a BKG Veresegyház együttesét látja vendégül a bajnokság 29., utolsó előtti fordulójában.

Férfi kosárlabda NB II, Közép A-csoport, 26. forduló
BKG Príma Akadémia 76–74 (17–22, 21–10, 17–15, 21–27)
A Gia Form-VMG DSE pontszerzői: Miháczi 22, Valaczkay 17/6, Naser 16/9, Tóth A. 15/12, Felházi 4

kiemelt kép: Domonkos Bálint/archív

További cikkeink

További cikkeink

Sok olvasónk felháborodott, amikor a „harci kutya” kifejezést használtuk, ezért szakértőket kérdeztünk, vajon jogos-e

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email