sonka_kép

Sonka, torma, tojás a rászorulóknak

sonka_kép

Sonka, torma, tojás a rászorulóknak

Bár a melegétel osztás véget ért, a városban, Paróczai Mariann, az ételosztás koordinátora nem hagyja magára a rászorulókat és húsvét közeledtével is segítséget nyújt nekik. Ezúttal sonka, tojás és torma is kerül a húsvéti asztalra.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Véget ért a melegétel osztás, így Paróczai Mariann az ételosztás koordinátora úgy határozott, hogy a húsvét közeledtével ismét segítenek a rászorulóknak.  Ezúttal 60 darab sonkát, 68 doboz tojást és 68 üveg tormát osztanak szét. Az egyházak ezúttal is segítették a kezdeményezést, de az anonim támogatok anyagi hozzájárulása is kellett ahhoz, hogy szebbé tegyék a rászorulók ünnepét.

Mariann elmondta, hogy a korábbi címeket mindig tudják, és a névsor olykor bővül, de többnyire ugyanazokat a családokat támogatják, akiket korábban is. Mint mondta, jól ismeri ezeket az embereket, sokszor megy hozzájuk, személyes kapcsolata van velük és fontos számára, hogy ez a kapcsolat meg is maradjon.

„Nagyon hálásak és hihetetlenül örülnek mindig. Sok az egyedülálló köztük, ők sokszor könnyezve fogadják ezt a kis adományt, ezt a testi-lelki táplálékot, most ugyanis egy kis verset is kapnak a csomag mellé.”

Paróczai Mariann elmondta, az ételosztás után rengetegen hívták őt és köszönték meg az ételt. Aki segíteni szeretne az vagy őt, vagy Vassné Baki Ilonát keresse, és az Emberi Hang Alapítványon keresztül tudnak támogatást nyújtani.

„Van, aki 27.000 Ft–ból él, így nagyon fontos számukra a tartós élelmiszer is, de itt nem csak a szokásos lisztre, rizsre és tésztára gondolok, hanem olykor sajtot, felvágottat is igyekszünk vinni nekik.”

A húsvéti csomagot nagypénteken szállítják ki a rászorulóknak.

Beszélgetés Paróczai Mariannal, az ételosztás koordinátorával:

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email