22_03_29_erdmost_nincskep

Cselgáncs: hat érdi érem a Budaörs Kupáról

22_03_29_erdmost_nincskep

Cselgáncs: hat érdi érem a Budaörs Kupáról

Két arany-, egy ezüst- és három bronzérmet szereztek a Benta Sportegyesület cselgáncsozói a hétvégi Budaörs Kupa nyílt regionális versenyen, így a klub a 44 egyesületet számláló csapatversenyen az előkelő, kilencedik helyet szerezte meg.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Benta SE tizenkét dzsudokája vett részt a 44 egyesület több mint 300 sportolójával megrendezett Budaörs Kupa nyílt regionális versenyen, ahol a pandémia után először lehettek jelen szülők, hozzátartozók a lelátón.

A népes mezőnyben az érdiek közül diák A korosztályban a 60 kilogrammos Krausz Bernát, illetve diák C-ben a 36 kilós Pálosi Ádám is aranyérmet nyert, a serdülőknél Mráz Dóra (57 kg) ezüstérmes lett, míg a diák A-ban Blázsovics Kinga (41 kg), Simon Dominik (49 kg) és Muszula Zsombor (49 kg) egyaránt a dobogó legalsó fokára állhatott fel.

Rajtuk kívül ebben a korosztályban még Kékesi Benedek 60 kilóban lett negyedik, Lacsik Levente a serdülő 50 kilósoknál pedig ötödik. Diák B-ben Józsa Bálint a 32 kilósoknál végzett ugyancsak ötödikként, míg Nagy Ádám András 35 kilóban hetedik helyet ért el.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email