Így lehet jelentkezni a battai óvodákba

Százhalombatta város hivatalos honlapján tette közzé a 2022/23-as nevelési évre vonatkozó óvodai jelentkezési és beiratkozási információkat. A kitöltött jelentkezési lapokat március 11-ig kell benyújtani elektronikus úton az első helyen megjelölt óvodába.

Kitértek rá, a köznevelési törvény szerint az óvodai felvétel és átvétel jelentkezés alapján történik. Az óvodába a gyermek harmadik életévének betöltése után vehető fel. A szülő gyermeke óvodai felvételét, átvételét bármikor kérheti.

Az óvodai jelentkezéshez ki kell tölteni a jelentkezési lapot, amely elérhető a százhalombattai Polgármesteri Hivatalban, illetve mindegyik önkormányzati fenntartású óvodában és bölcsődében is.

A 2022-es jelentkezésről és beíratásról szóló tájékoztató, a jelentkezési lap és az óvodai körzethatárok ide kattintva érhetőek el!

A kitöltött jelentkezési lapot az első helyen megjelölt óvodába kell benyújtani elektronikus úton 2022. március 11-ig. A gyermeket pedig elsősorban abba az óvodába kell felvenni, átvenni, amelynek körzetében életvitelszerűen lakik. A felvételről az óvoda vezetője dönt legkésőbb március 31-ig, míg a beiratkozás időpontja 2022. május 4-5.

Kapcsolódó cikkeink

További cikkeink