22_03_29_erdmost_nincskep

A Szikra kapta a legtöbb voksot a Tesco szavazásán

22_03_29_erdmost_nincskep

A Szikra kapta a legtöbb voksot a Tesco szavazásán

Lezárult a Tesco „Ön választ, mi segítünk!” elnevezésű kampányának tizedik fordulója, ahol körzetenként szavazhattunk vásárlásunk után egy-egy helyi civil szervezet közösségi fejlesztésére.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Tesco „Ön választ, mi segítünk!” kampányában a vásárlók körzetenként dönthettek arról, hogy a résztvevő szervezeteket mekkora összeggel támogassa a hipermarket. A 2022. január 17-én indult tizedik fordulóban az Érdet és térségét is tartalmazó 56. körzetben az érdi Szikra Tehetséggondozó Egyesület autista gyermekeknek életre hívott barát klubját, a Martonvásári Gyermekekért Alapítvány mezítlábas ösvényének létrehozását, illetve a tordasi VIDES MAGYARORSZÁG Alapítvány „Kamaszok közösségben szombat este” című projektjét támogathattuk február 13-ig az érdi és százhalombattai hipermarketekben és a martonvásári Tesco Expresszben.

Bár a Tesco még hivatalosan nem hirdetett eredményt, a körzetben a legtöbb szavazatot – 8261-et – a Szikra barát klubja kapta, így vélhetően a tehetséggondozó egyesület kapja meg az első helyért járó 400 ezer forintot, míg a második helyen 5678 szavazattal a Martonvásári Gyermekekért Alapítvány végzett, amely így 200 ezer forintos támogatásban részesül, míg a harmadik helyen a tordasi VIDES MAGYARORSZÁG Alapítvány zárt 2547 szavazattal, így várhatóan 100 ezer forintos támogatást kap.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email