22_03_29_erdmost_nincskep

Zsombi steril szobájáért licitálhatunk decemberben

22_03_29_erdmost_nincskep

Zsombi steril szobájáért licitálhatunk decemberben

A civil licit decemberi kedvezményezettje a Szikra Tehetséggondozó Egyesület, ezúttal egy autizmussal élő leukémiás kisfiú gyógyulására ajánlják fel a befolyt összeget. Zsombi augusztus óta kórházban van az anyukájával, az év elején szeretnének hazajönni a kész steril szobába.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Zsombi, aki a Szikra tagja, leukémiával küzd, így sürgősen steril szobára van szükségük. Ezt azt jelenti, hogy körülbelül 5 millió Ft-ra lenne szüksége a családnak, hiszen a steril szoba mellett egy különálló fürdőszobát is ki kell alakítaniuk. A Szikra most minden gyűjtését ide irányítja, egyenesen Zsombi családjának megy minden felajánlás.

Ezért különösen fontos most, hogy a civil liciten minél több terméket ajánljanak fel és minél több pénz gyűljön össze. Eddig a különböző gyűjtéseken keresztül már több mint másfél millió forint összegyűlt, de így is további 3 és fél millióra volna szükség.

Zsombinak van egy testvére, aki szintén autizmussal él, így a család amúgy is egy nehéz életet él, de ez a betegség felborította az életüket.

A „SZIKRA adomány gyűjtés” elnevezésű csoport ide kattintva, a Civil Licit Érd csoport pedig ide kattintva érhető el, de aki szeretne, a szülőknek közvetlenül is utalhat:

Számlaszám: Szeleczky Mira
11773425-02893422
Megjegyzés: Zsombiért

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email