22_03_29_erdmost_nincskep

Nem katasztrófa, csak karácsony

22_03_29_erdmost_nincskep

Nem katasztrófa, csak karácsony

Karácsony közeledtével egyre nagyobb nyomás nehezedik ránk. Ajándékvásárlás, karácsonyfa- és díszbeszerzés, „kinek nem vettem még ajándékot” érzés, és még sorolhatnánk. A béke és a szeretet ünnepe mára hektikus, csillogó-villogó, idegpróbáló stresszforrássá változott, de nem érdemes stresszelni.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A legtöbb feszültséget ilyenkor decemberben kétség kívül a karácsonyi rohanás okozza bennünk. Az ajándékvásárlás, sütés-főzés, a fabeszerzés, a fa felállítása és feldíszítése mind-mind erősíti bennünk a szorongást. Az üzletközpontokban és plázákban összezsúfolódott feszült emberek között nehéz nyugodtnak maradni. Mind gyakoribbá válik – bármilyen abszurd is, hogy a zsúfolt bevásárlóközpont parkolóban összeverekednek az emberek egy-egy jó parkolóhelyért.

A helyzetet súlyosbítja, hogy decemberben a legtöbb munkahelyen is a feje tetejére áll minden. Az egész évben el nem végzett feladatokat ekkor akarják bepótolni, ekkor vannak a jelentős megrendelések teljesítési határideje, eleget kell tenni az év végi protokolláris kötelezettségeknek. Ez mind-mind stresszforrás.

Az ÉRD FM 101.3 reggeli műsorában a Bubdáskenyérben Petrus Márta coachal beszélgettünk arról, hogyan éljük túl a karácsonyt! Praktikákért hallgassa meg a felvételt!

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email