22_03_29_erdmost_nincskep

Vigyázat, csalók házalnak a vízművek nevében!

22_03_29_erdmost_nincskep

Vigyázat, csalók házalnak a vízművek nevében!

Csalók és besurranó tolvajok próbálnak bejutni az érdi és környékbeli ingatlanokba: víz- és csatornamunkásnak, illetve vízóra-leolvasónak adják ki magukat, és a helyi víziközművek által kötelezően elvégzendő feladatokra hivatkoznak. Az ÉTV hangsúlyozza: munkatársaik nem szednek készpénzt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A csalók kisebb-nagyobb csatornatisztítási feladatokkal vagy hasonló látszattevékenységgel akarnak gyorsan készpénzhez jutni, vagy bejutni a házakba, hogy ott aztán ellopják, amit csak érnek. 

Az Érd és Térsége Víziközmű Kft., valamint az Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft. honlapján hívja fel a figyelmet arra, hogy cégeik semmilyen ingatlanon belüli feladatra nem adtak és nem adhatnak ki utasítást. Egyébként pedig munkatársaik rendelkeznek arcképes igazolvánnyal, amit kérésre felmutatnak.

A víziközmű-szolgáltatók szakemberei nem szednek készpénzt és csak a vízóra leolvasása miatt csöngetnek be bejelentés nélkül.

Kérik, ha gyanús emberek próbálnak pénzt kicsalni vagy hívatlanul az ingatanra bejutni, a lakók azonnal jelentsék a rendőrségen, és jelezzék a víziközmű elérhetőségén ( e-mail: dunapart@erdivizmuvek.hu, tel.: 0623 500-000)

Bővebb információ itt

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email