22_03_29_erdmost_nincskep

Decemberi programok a könyvtárban

22_03_29_erdmost_nincskep

Decemberi programok a könyvtárban

Az ünnep színei, pódiumest és kézműves foglalkozás is lesz decemberben a Csuka Zoltán Városi Könyvtárban, amelynek nyitva tartása is változik.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Decemberben tematikus könyvválogatással várja az olvasókat a Csuka Zoltán Városi Könyvtár, amely ezúttal „Az ünnep színei”-ről készít könyvösszeállítást.

December 8-án, szerdán, 17 órától a PolyArt Alapítvány tart pódiumestet, 13-án, hétfőn 18 órától pedig a Parkvárosi Fiókkönyvtárban kézműves foglalkozás lesz.

December 15-én, szerdán 17 órától pedig Birta Miklós dzsesszgitárosnak és Gesztesi Alexandra énekesnőnek lesz adventi előadóestje.

FRISSÍTÉS: A Csuka Zoltán Város Könyvtár jelezte, hogy a súlyosbodó járványhelyzet miatt az adventi előadőest elmarad.

A Csuka Zoltán Városi Könyvtár felhívja a figyelmet rá, hogy a járványügyi helyzet miatt minden tagintézményben kötelező a maszk használata, a kézfertőtlenítés és a távolságtartás is. A rendezvényekre a belépés ingyenes.

Tudatták azt is, hogy változik a tagintézmények nyitvatartási ideje decemberben. 11-én, szombaton a felnőtt-, a gyermek- és a parkvárosi fiókkönyvtár 8 és 16 óra között lesz nyitva, míg a Jószomszédság könyvtára és a Zenei könyvtár zárva tart.

A felnőtt- és a gyermekkönyvtár december 24. és 26. és december 31. és január 2. között lesz zárva, míg a Parkvárosi Fiókkönyvtár, a Jószomszédság Könyvtára és a Zenei könyvtár december 24. és január 2. között lesz zárva.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email