22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: válogatottban az érdiek

22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: válogatottban az érdiek

Ott lehet a decemberi, spanyolországi női kézilabda-világbajnokságon az ÉRD átlövője, Alexandra Vukajlovics, aki meghívást kapott a szerb válogatott bő keretébe, míg az ÉRD fiatal jobbszélsője, Csáki Lilla a héten a juniorválogatottal készül.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hosszú, közel héthetes szünet következik a K&H női kézilabda ligában, hiszen decemberben Spanyolországban rendezik a világbajnokságot, így az ÉRD a november 20-i, Vasas SC elleni győzelem után csak 2022. január 15-én lép pályára, amikor Kisvárdán vendégeskedik.

Ez az időszak jó alkalmat ad Horváth Rolandéknak, hogy tovább javítsák a játékot, azonban a héten két játékost is nélkülöznie kell, hiszen a jobbszélső, Csáki Lilla meghívást kapott a magyar junior-válogatottba, amely a héten Balatonbogláron edzőtáborozik. Csáki pedig pályára léphet a japán felnőtt-válogatott és a dánok elleni edzőmeccsen is.

Alexandra Vukajlovicsra sem számíthat a következő időszakban a vezetőedző, miután az átlövőt is meghívta Uros Bregar szövetségi kapitány (és a Siófok KC nemrég kinevezett vezetőedzője) a szerb nemzeti együttesbe, melynek tagja többek között két korábbi érdi, Jelena Lavko és Jovana Kovacsevics is, míg a klasszis szélső, Krpezs-Slezák Katarina korábban lemondta a válogatottságot.

A szerbek a december 1. és 19. között megrendezendő világbajnokságon a B-csoportba kaptak besorolást, ahol Llíriában játszanak sorrendben Lengyelországgal, Kamerunnal és az orosz válogatottal.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email