22_03_29_erdmost_nincskep

Közösségi faültetés Diósdon

22_03_29_erdmost_nincskep

Közösségi faültetés Diósdon

A 10 millió Fa Alapítvány Diósd Város Önkormányzatával együttműködve klímavédelmi és környezetvédelmi célú faültetési akciót szervez az Ifjúság út mentén november 27-én, szombaton 9 órától. A közösségi faültetésre minden diósdi lakost szeretettel várnak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Spéth Géza, Diósd polgármestere közösségi oldalán számolt ba arról, hogy a 10 millió Fa Alapítvány Diósd Város Önkormányzatával együttműködve, a Mastercard nagylelkű támogatásával, klímavédelmi és környezetvédelmi célú faültetési akciót szervez az Ifjúság út mentén.

A közösségi faültetésre – melynek időpontja 2021. november 27. szombat 9 óra,  minden diósdi lakost szervezetettel várnak. A résztvevők számától függően körülbelül 15 óráihóg tart a program.

A találkozási hely: Diósd, Posta mellett a sportpályán (Diósd, Ifjúság út 3.)

Amit a 10 millió Fa Alapítvány biztosítani: több, mint 130 elültetendő fa és örökzöld fásszárú növények, eszközök, szakmai vezetés és sok nemes feladat, jó hangulat és az élményszerzés lehetősége.

Amit hozzon mindenki magával: nagy tettvágy a faültetésre, enyhe eső esetén esőkabát (de jó időt kértünk), ültetésre alkalmas cipő és ruházat, továbbá maszk.

Az önkormányzat a résztvevők számára a helyszínen biztosítja a meleg teát, valamint meleg ebéddel várjuk az ültetőket.

 

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email