22_03_29_erdmost_nincskep

Női röpi: csak szoros szettekre futotta a Deltától

22_03_29_erdmost_nincskep

Női röpi: csak szoros szettekre futotta a Deltától

A Közgáz junior elleni idegenbeli ötszettes vereség után az Emericus SE ellen idegenben szoros játszmákat követően 3:1-re kapott ki a Delta RSE Érd a női röplabda NB II-U21 B-csoportjában, ahol Dömötör-Mátrai Beáta együttese ötödik mérkőzését játszotta.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Jól látható, hogy egyre jobban összeáll a nyáron teljes vérfrissítésen áteső Delta RSE Érd, amelynél az előző szezon végén a játékosállomány teljesen kicserélődött, de a más kluboktól érkező rutinos játékosok mellett a fiatalok beépítése is jól halad.

Mint Dömötör-Mátrai Beáta vezetőedző a szezon előtt hangsúlyozta, az alapszakasz első fele az építkezésé, de már látható, hogy az érdiek jó úton járnak.

A harmadosztálynak számító NB II-U21 B-csoportjának ötödik mérkőzésén az érdiek a két győzelemmel és három vereséggel álló Emericus SE vendégeként léptek pályára a budaörsi Illyés Gyula Gimnáziumban.

A találkozót jól is kezdték Pavlovics Zsófiáék, hiszen az első játszmát kiélezett küzdelemben, 25 perc után nyerték meg 25:21-re.

A folytatás azonban már kevésbé sikerült jól érdi szempontból, ugyanis a második szettet az Emericus magabiztosan húzta be 25:16-ra.

A Delta viszont egy pillanatra sem adta fel, a harmadik és a negyedik felvonásban is sikerült megnehezíteni a hazaiak dolgát, de az első szett megnyerése nem ért pontot az érdieknek, akik az utolsó két játszmát 25:21-re és 25:20-ra veszítették el, így 3:1-es vereséget szenvedtek.

Kisérdi Annáék így öt mérkőzés után öt vereséggel, egy pontot szerezve állnak a hétcsapatos bajnokság utolsó helyén. Legközelebb pedig november 27-én, az éllovas Tatabányai RSE vendégeként lépnek pályára 17 órától.

Női röplabda NB II-U21, B-csoport
Emericus SE–Delta RSE Érd 3:1 (-21, 16, 21, 20)
Delta RSE Érd: Kiss V., Pavlovics, Ehmann, Vas K., Zöld, Kisérdi. Csere: Bertalan (liberó), Gattyán, Kőhalmi, Kiss D., Vincze T. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email