22_03_29_erdmost_nincskep

Élményséta és születésnap lesz vasárnap Diósdon

22_03_29_erdmost_nincskep

Élményséta és születésnap lesz vasárnap Diósdon

Második alkalommal ünnepli születésnapját lokálpatrióta élménysétával és születésnapi programokkal a MiDió honlap. A vasárnap délutáni programra mindenkit szeretettel várnak, a séta 17 órakor indul a Tó utca 35. szám alól.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Diósd történetének felelevenítésével ünnepli meg a MiDió (a Mi Diósdunk) lokálpatrióta honlap harmadik születésnapját szeptember 5-én. A Bundáskenyérben Szendéné Kiss Nóra szervező mesélt a séta hagyományairól, illetve az idei programról.

Mint elhangzott, a séta 17 órakor indul a Tó utcából, ahonnan a Gárdonyi kertbe sétálnak el a résztvevők, Ófalu érintésével, illetve a Szent Anna Szeretetotthon, a tájház, valamint a kápolnakert  érintésével (a tavalyi útvonalat módosították, így azoknak is új élményeket nyújt, akik tavaly már részt vettek rajta). A központban torta és születésnapi programok várják a résztvevőket, 18.30 és 20 óra között.

Mint Szendéné Kiss Nóra a Bundáskenyérben elmondta, a séta célja a hagyományőrzés és az értékteremtés, illetve hogy olyan közösségi programot tervezzenek, amin minden generáció jól érzi magát.

A két kilométeres sétára lehet jönni biciklivel, kismotorral, rollerrel, babakocsival és kutyával. Az idősebbeknek, akiknek sok ez a két kilométer, azt javasolják, hogy a séta végállomására érkezzenek, a Gárdonyi kertbe, ahová több programot is szerveztek. Mivel a MiDió honlap most ünnepli harmadik születésnapját, olyan tortát készítenek az alkalomra, amely őrzi a diósdi hagyományokat, és ízében megidézi a település múltját. 

Ami a további programokat illeti, hallgassa meg a beszélgetést:


 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Család- és Gyermekjóléti Szolgálat pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email