22_03_29_erdmost_nincskep

Újabb kiállítás az idősotthonban

22_03_29_erdmost_nincskep

Újabb kiállítás az idősotthonban

Nagyszalóki András (Poly-Art) alkotásaiból nyílik kiállítás július 1-jén délután az idősotthonban. A megnyitóra szeretettel várják az érdeklődőket (védettségi igazolvánnyal). A kiállítás július 31-ig tekinthető meg, heti egy alkalommal.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nagyszalóki András tagja a Poly-Art alapítványnak. Nagy technikai tudású művész, több kiállításon szerepeltek már az alkotásai. Többféle technikával dolgozik, tájképek mellett fest többrétegű, elgondolkoztató és szimbolikus témájú alkotásokat is.

A kiállítást a Szociális Gondozó Központ Időseket Ellátó Központjában rendezik, július 1-én 15 órától. Szűcs Gábor alpolgármester nyitja meg, és Szilaj Krisztina tagintézmény-vezető mond köszöntőt. Nagyszalóki Andrással Kiss Sándor beszélget. Közreműködik a  Batthyány iskola diákja, Boda Evelin Nikolett, valamint a Rajkó-Talentum Tánc- és Zeneművészeti Iskola diákjai, Krencz Dóra és Sinkó Nikoletta. Műsorvezető: Bagonyi Éva.
 
A kiállítás július 31-ig tekinthető meg, szerdánként 18–20 óra között (az intézmény a Tállya utca felől közelíthető meg).  A megnyitón azok vehetnek részt, akik védettségi igazolvánnyal rendelkeznek, orrot és szájat takaró arcmaszk kötelező.

Ez már a második kiállítás az idősotthon új épületében; az első Majorné Bániczki Julianna alkotásaiból nyílt, és itt írtunk róla.
 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email