22_03_29_erdmost_nincskep

Átjárhatóvá tették a SZÉP-kártya alszámláit

22_03_29_erdmost_nincskep

Átjárhatóvá tették a SZÉP-kártya alszámláit

Év végéig egy rendelet biztosítja a SZÉP-kártyák alszámlái közötti átjárhatóságot, így a szolgáltatók elfogadják majd a nem a tevékenységi körükbe tartozó alszámlán lévő egyenleget is. A módosítás tíz nap múlva lép életbe.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A koronavírus-járvány miatt sok embernek okozott komoly gondot, hogy a béren kívüli juttatása felhalmozódott, ugyanis a veszélyhelyzet miatt a SZÉP-kártyákról nem lehetett úgy költeni, mint korábban.

Az Orbán Viktor miniszterelnök által aláírt rendelet átmenetileg orvosolja ezt a  helyzetet, év végéig biztosítja az alszámlák közötti átjárhatóságot, vagyis bármelyik alszámláról lehet költeni bármilyen, a Széchenyi Pihenő Kártya felhasználásának megfelelő célra. A Magyar Közlönyben kihirdetett módosítás tíz nap múlva teszi lehetővé, hogy az eredeti szerződéstől eltérően a szolgáltató elfogadja a nem a tevékenységi körébe tartozó alszámlán lévő egyenleget, a kártyabirtokos pedig az egyes alszámlákon lévő pénzeszközt másik alszámlánál meghatározott szolgáltatásra is  felhasználhatja – írja a 24.hu.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email