22_03_29_erdmost_nincskep

Pusztazámoron nyit újra a Noel Tanya

22_03_29_erdmost_nincskep

Pusztazámoron nyit újra a Noel Tanya

A pusztazámori Konstantin Lovas Birtok ad otthont a Noel Tanyának. Kolonits Attila, a Tanya megálmodója elmondta, hogy az általuk bérelt 2,5 hektáros területen már megkezdték az építkezést. Azt is megtudtuk, hogy eddig milyen állatokat sikerült elhelyezniük, és számíthat-e a közönség vadállatokra.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Kolonits Attila az ÉrdFM 101.3 Bundáskenyér című műsorában beszélt arról, hogyan szeretnék újraindítani a Noel Tanyát – ez, mint az érdiek emlékezhetnek rá, olyan népszerű volt, hogy a különféle programokat kínáló napokon több mint ötezer ember megfordult náluk, és nem csupán a környékről, hanem távolabbi városokból is érkeztek látogatók.

Kolonits Attila elmondta: az új Noel Tanya más lesz, mint a korábbi: természetközeli megoldásokat szeretnének alkalmazni (kevesebb lesz például a kövezett, illetve murvás járda), vadállatok pedig egyelőre nem lesznek. Elárulta azt is, hogy kétszáz férőhelyes parkolót építenek ki a területen.

Az építkezés már megkezdődött. Mint mondta, a nulláról kezdik a tanya kialakítását. Pár állat azért már megékezett: egyelőre két skót felföldi marha, két szamár, két póni és egy csüngőhasú malac lakik Pusztazámoron.


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email