22_03_29_erdmost_nincskep

Meghosszabbították a lejáró okmányok érvényességét

22_03_29_erdmost_nincskep

Meghosszabbították a lejáró okmányok érvényességét

A november 4. után lejárt igazolványok a veszélyhelyzet megszűnését követő 60 napig használhatóak. Az új korlátozások nem érintik a kormányablakok nyitvatartását, de azt kérik, csak a halaszthatatlan, legszükségesebb ügyekben keressék fel őket, válasszák az elektronikus ügyintézési lehetőségeket.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

 

A március 8-tól életbe lépő szigorítások nem befolyásolják a kormányablakok nyitvatartását, ugyanakkor arra kérik az ügyfeleket, csak a legszükségesebb, halaszthatatlan ügyekkel keressék fel a kormányablakokat, lehetőség szerint válasszák az elektronikus ügyintézési lehetőségeket. Az ügyfélszolgálatok előzetes időpontfoglalás után fogadják az ügyfeleket.

Hozzátették, a kormány meghosszabbította a lejáró okmányok érvényességét, így a november 4. után lejárt igazolványok a jelenlegi veszélyhelyzet megszűnését követő 60 napig használhatóak. Ugyanez vonatkozik azokra az okmányokra, amelyek a tavaszi veszélyhelyzet idején, március 11. és július 3. között jártak le.

Az elmúlt időszakban lefoglalt időpontokat március 8. után sem törlik.

Az ügyfelek és ügyintézők védelme érdekében az ügyfélszolgálaton kizárólag szájat és orrot eltakaró maszkban lehet tartózkodni, fertőtleníteni kell, a másfél-kétméteres távolságot is tartani kell, várakozni viszont nem lehet.

Az elkészült okmányokat a hivatalok postai úton kézbesítik, személyes átvételre csak kivételes esetekben van lehetőség.

További cikkeink

További cikkeink

Érd MJV Polgármesteri Hivatala pályázatot hirdet közszolgálti jogviszony keretében jogi előadói munkakör/feladatkör betöltésére.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email