22_03_29_erdmost_nincskep

HÉTVÉGI SPORTPROGRAMAJÁNLÓ – 03.06-07.

22_03_29_erdmost_nincskep

HÉTVÉGI SPORTPROGRAMAJÁNLÓ – 03.06-07.

Első tavaszi hazai bajnokiját vívja az Érdi VSE, újra pályán a VMG, itthon a Farkasok, folytatják a versengést a tollaslabdázók, a párbajtőrözők és a mű- és szinkronkorcsolyázók is.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ketten pozitív koronavírus-tesztet produkáltak az ÉRD kötelező heti vizsgálatán, több esetben pedig kétes eredmény született, ezért elmarad az érdiek Boglári Akadémia-SZISE elleni március 5-én, 18 órára kiírt találkozója, az érintettek tíznapos karanténba kerültek – tájékoztatott a klub.

Részletek ide kattintva!

LABDARÚGÁS

Az erdmost.hu facebook oldalán élőben közvetítjük az ötödik helyezett Érdi VSE és a második Mosonmagyaróvári TE 1904 mérkőzését az NB III Nyugati csoportjának 23. fordulójában, március 7-én, 14.30-tól. Részletes beharangozónk ide kattintva érhető el!

Élő közvetítés ide kattintva!

NB III, Nyugati csoport, 23. forduló
03.07., 14.30:
Érdi VSE-Mosonmagyaróvári TE 1904

KOSÁRLABDA

Újra pályán a VMG DSE. Legutóbbi két mérkőzése elmaradt az NB II Közép B-csoportjában szereplő érdi férfi kosárlabdacsapatnak, amely a kitérő után március 7-én, vasárnap 16 órától a Vörösmarty Mihály Gimnázium tornacsarnokának zárt kapui mögött fogadja a BLF KK-t. Valackay Gábor hat győzelemmel és nyolc vereséggel tizedik helyen álló együttesének heyzete nem reménytelen a nyolc sikerrel és hat vereséggel álló fővárosiak ellen, de az érdiek dolgát nehezíti, hogy az elmúlt időszakban alaposan megfogyatkoztak.

Férfi kosárlabda NB II, Közép B-csoport, 16. forduló
03.07., 16.00:
VMG DSE – BLF KK

JÉGKORONG

Csak itthon. De ezúttal csupán öt mérkőzést játszanak a Kárpáti Farkasok jégkorongozói, azokat kivétel nélkül az Érdi Jégcsarnokban vívják, hiszen az U12-esek a Piros bajnokságban az ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémiát, az U8-asok pedig a KASI-t, az OHA-t és a Pólus Pingvineket fogadják.

U12, Piros bajnokság
03.07., 15.45:
Kárpáti Farkasok Piros – Ifj. Ocskay Gábor JA
U8, Sárga bajnokság, Érdi Jégcsarnok, 03.07.
10.00:
Kárpáti Farkasok – KASI; OHA – Pólus Pingvinek
10.20: Kárpáti Farkasok – OHA; KASI – Pólus Pingvinek
10.55: OHA – KASI; Pólus Pingvinek – Kárpáti Farkasok
11.25: KASI – Kárpáti Farkasok; OHA – Pólus Pingvinek

TOLLASLABDA

Folytatódik a harmadosztályú csapatbajnokság az Érdi VSE tollaslabda szakosztályának. Az első kört simán megnyerő együttes március 6-án a Hodos Tollaslabda csarnokban a Talentum SE II, a MAFC II és a Veszprémi TSE ellen ragadnak ütőt.

Az Érdi VSE indulói a tollaslabda csapatbajnokság III. osztály 2. fordulóján, 03.06., Budapest, Hodos Tollaslabdacsarnok
Györgylőrincz Krisztina, Harmos Márton, Kis-Kasza Miklós, Kőrösi Ágnes, Orbán Gábor, Schvirján Zsófia, Zsarnai Marcell

VÍVÁS

A Danubius RSC kilenc párbajtőrözője is pástra lép a hétvégi, Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnoknbak a kadet és junior korosztály számára kiírt magyar bajnokságon. Az érdi központú regionális klub a kadeteknél egy lány és hat fiú, a junioroknál egy lány és négy fiú révén képviselteti magát.

Kadet, junior egyéni magyar bajnokság, Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok
A Danubius RSC indulói
kadet női:
Hajdu Laura
kadet férfi: Géró Gergő, Kiss Marcell, Kiss Bálint, Fazio-Zalányi Zoltán, Karácsony Ábel, Veres Máté
junior női: Hajdu Laura
junior férfi: Veres Máté, Karácsony Ábel, Németh Dávid, Nagy Balázs

KORCSOLYA

Az Óbudai Jégcsarnokban rendezik a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség, a Hoggmann Korcsolya Akadémia és a BudaSkate SE közös szervezésében március 5. és 7. között az Óbuda Skating Cup-ot. A viadalon a HKA és a BudaSkate érdi szakosztályából a szinkronkorcsolyázók juvenile csapata, solo jégtánc kategóriában Puka Emma, a műkorcsolyázóknál pedig Szörényi Zsófia és Máté Csaba lesz érdekelt.

Óbuda Skating Cup (HKA), 03.05-07., Óbudai Jégcsarnok
szinkronkorcsolya:
BudaSkate SE juvenile csapat
solo ice dance: Puka Emma solo (Hoffmann Korcsolya Akadémia)
műkorcsolya: Szörényi Zsófia (Hoffmann Korcsolya Akadémia), Máté Csaba (Hoffmann Korcsolya Akadémia)

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email