22_03_29_erdmost_nincskep

Véradás, meglepetéssel

22_03_29_erdmost_nincskep

Véradás, meglepetéssel

Valentin-napi meglepetéssel fogadják a véradókat pénteken a Szepes Gyula Művelődési Központban, 13 és 18 óra között. Az Országos Vérellátó Szolgálat elindított egy nyereményjátékot is, amin a páros véradók vehetnek részt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

 

Az Országos Vérellátó Szolgálat marcipánszívvel köszöni meg a részvételt minden véradónak. Elindítottak egy játékot is: aki február 8-14. között vért ad másodmagával (párjával, családtagjával, barátjával stb), és ezt fotón megörökíti, illetve beküldi (névvel és taj-számmal) a  valentinnap@ovsz.hu címre, annak a fotóját feltöltik az OVSZ facebook-oldalára. A feltöltött fotókra egy héten át lehet gyűjteni a lájkokat – a tíz legtöbb lájkot kapó beküldő között pedig ajándékokat sorsolnak ki. Részletek itt

A járvány időszakában a Vöröskereszt nem fogad ruhaadományokat, pénzbeli hozzájárulással viszont támogathatják a szervezetet – akár az 1359-es adományvonalon keresztül (egy hívás vagy az ADOMANY szó SMS-ben való elküldése 250 forint támogatást jelent). Erről, illetve az online adományozásról és az adó 1 százalékának felajánlásról itt tudhatunk meg többet.  

Elindul a szervezet Covid harcos adománykapánya is: a kétezer forint feletti adományokért cserébe limitált kiadású Covid Harcos maszkot, Superhuman nyakpasszt vagy Fertőtlenítő Hősvegyületet küldenek ajándékba.

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email