22_03_29_erdmost_nincskep

Lecsap a rendőrség a maszktagadókra

22_03_29_erdmost_nincskep

Lecsap a rendőrség a maszktagadókra

A vasárnap délelőtt közzétett friss koronavírus-statisztikákból nem csak az derült ki, hogy csúcsot döntött az aktív fertőzöttek napi emelkedésének száma: a rendőrségi intézkedéseket is összegezte az operatív törzs tájékoztatása. 13 helyet már bezártak, egy nap alatt 243 maszktagadót csíptek el.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Eszerint vasárnapig 26 alkalommal intézkedtek üzletekkel, vendéglátóhelyekkel, szórakozóhelyekkel szemben a járványügyi előírások megsértése miatt. Egy nap alatt 11-el nőtt ez a szám. A rendőrség már 13 helyet be is záratott, 10 egység figyelmeztetéssel megúszta, 3 pedig bírságot kapott.

Rendezvények megtartásával, üzletek nyitvatartásával kapcsolatos szabályok megszegése miatt 103 esetben intézkedett a rendőrség, 89 esetben szabálysértési feljelentést tettek.

Mostanáig 5542 esetben szegték meg az utazási korlátozásokat, az esetszám csak 41-gyel nőtt egyetlen nap alatt. A maszkviselés szabályainak megsértése miatt viszont egy nap alatt 243 esetben intézkedtek, ebből csak egyetlen esetben tömegközlekedésben, minden más esetben üzletekben és egyéb kötelező helyeken. Összesen 3159 esetben intézkedett a mai napig a rendőrség a maszkviselés szabályainak megszegése miatt.

A hatósági karantén megszegése 3510 esetben fordult elő (vagyis ennyiről tud a rendőrség), egy nap alatt 33 esetben kellett intézkedniük.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email