22_03_29_erdmost_nincskep

Hét fertőzött a budaörsi színházban

22_03_29_erdmost_nincskep

Hét fertőzött a budaörsi színházban

Nemrég a Budaörsi Latinovits Színház két munkatársa házi karanténba került, ezért bezárt a színház, a művelődési ház és az alintézmények is. Az intézmények minden dolgozóján elvégezték a koronavírus-teszteket, amely újabb pozitív esetekre bukkant.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

 

Mint azt a budaorsiinfo.hu írja, Bodnár Évára, a Budaörsi Latinovits Színház sajtóreferensére hivatkozva, az elvégzett PCR-tesztek utolsó eredményei is megérkeztek és a színház, illetve a művelődési ház minden műszaki, háttér- és irodai dolgozója, valamint társulatuk nagyobbik része negatív lett, de vannak további pozitív esetek is.

„A korábbi két színész pozitív tesztje után újabb három színészünk, három vendégművészünk és egy művészeti munkatársunk lett pozitív. Ők mindannyian otthon várják a teendőket, jól vannak, tünetmentesek, illetve megfázásos tüneteket mutatnak. Az épületet a hét végén teljeskörűen és a járványügyi rendelkezéseknek megfelelően fertőtlenítettük, de a következő hétre még nem tervezünk programokat” – idézi Bodnár Évát a Budaörsi Infó.

További cikkeink

További cikkeink

Sok olvasónk felháborodott, amikor a „harci kutya” kifejezést használtuk, ezért szakértőket kérdeztünk, vajon jogos-e

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email