22_03_29_erdmost_nincskep

Nagy bajban az Érdi Civil Állatmentők

22_03_29_erdmost_nincskep

Nagy bajban az Érdi Civil Állatmentők

Hetekig kerestek albérletet az állatmentők, mivel a régit a tulajdonos eladta. Sajnos, nem találtak olyat, ahová a mentett állatokat is vihették volna. Ma ki kellett költözniük, az új helyre pedig csak két kutyát, négy cicát vihettek, ezért most gazdát keresnek a további két kutyának, három cicának.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Mi itt befejeztük. Őszintén csalódott vagyok. Nem ingyen lakhatást kértünk, és azok az állatok vannak nálunk, akiket a „gazdáik” cserben hagytak. Én nem tehetem meg ezt velük, felelősséget vállaltam értük. Köszönünk minden jót, és támogatást, még letudjuk a rendelőben lévő tartozásunkat, és igyekszünk a maradékoknak végleges otthont találni” – olvasható a közösségi oldalukon. 

– A ház, ahová költöztünk volna, nem készült el, le is kellett tennünk róla. Amit találtunk, oda két kutya és négy cica költözhet velünk. Két macskának már lett gazdája, talán lesz egy harmadiknak is, de még mindig van három, akinek gazdát keresünk. Rajtuk kívül van két kutyusunk, őket együtt szeretnénk odaadni, mivel korábban is együtt voltak, de meghalt a gazdájuk, és árván maradtak. Közösségi oldalunkon megtekinthetőek, örökbefogadásukról ott lehet érdeklődni, illetve az  erdicivilallatmentok@gmail.com e-mailcímen – tudtuk meg az állatmentőktől.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email