22_03_29_erdmost_nincskep

Minden kilométer után 1000 forint a TündérPakk javára

22_03_29_erdmost_nincskep

Minden kilométer után 1000 forint a TündérPakk javára

Húsz érdi családnak osztott pénteken tartós élelmiszert a TündérPakk Alapítvány abból a 250 ezer forintnyi adományból, ami az Érdi Civil Liciten gyűlt össze a javukra. Szombattól pedig új eseményt hirdettek: lehet futni és adakozni, hogy továbbra is segíteni tudjanak a bajba jutottaknak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Szomolányi Tímea, a TündérPakk Alapítvány elnöke elmondta lapunknak, hogy az érdi osztások egyik oszlopos segítője és adományozója az Életfa Csoport. A velük történt összefogásra büszke az alapítvány városunkban. Az érdi családok „zöldséges” Ágitól zöldséget, gyümölcsöt kaptak most is, mint mindig és a gyerekek sem maradtak üres kézzel. A kisebbeket ugyanis – nemcsak most, a közelgő gyereknap kapcsán, hanem – mindig meg szokták lepni plüssökkel és édességekkel, amikkel most sem maradtak adósok.  

A TündérPakknak, mint azt korábban megírtuk, van Érden is már raktára, a Duna utca 84. szám alatt, ahol szerdán és pénteken 15-18 óra között lehet leadni a (már kinőtt, de még jó állapotú) gyermek- és felnőttruhákat, cipőket, tartós élelmiszert és tisztálkodási szereket. 

Az alapítvány igyekszik segíteni mindenkinek, aki hozzájuk fordul, és most, a krízishelyzet miatt egyre többen tesznek így. Mára körülbelül 600 családot, azaz 3000 embert támogatnak országszerte.

A TündérPakk egy új adománygyűjtő eseményt hirdetett meg a közösségi oldalán „Fuss a TündérPakk Alapítvány javára!” címmel május 30 – június 12 között. Ennek lényege, hogy minden lefutott 1 km után a résztvevők átutalnak 1000 Ft-ot az alapítvány számlaszámára. A cél az 1 millió forint elérése, amiből körülbelül 400 embert tudnának 3 hétig jól lakatni. Az esemény részletes szabályait az alapítvány weboldalán találják meg.


 

További cikkeink

További cikkeink

A polgárőrség vezetője személyében elkötelezett környezetvédőt, sportszakembert és rászorulók segítőjét is elvesztette a város.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email