22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: Rosztovba igazol az érdi legenda

22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: Rosztovba igazol az érdi legenda

Az orosz Rosztov-Don női kézilabda csapatában folytatja pályafutását a szerb világklasszis, Krpezs-Slezák Katarina. A jobbszélső hat év után távozik ÉRD-ről.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A 2014-es idény előtt a szlovén Krim Ljubjanától igazolt Szabó Edina együtteséhez a világbajnoki ezüstérmes szerb válogatott csapatkapitánya, Krpezs-Slezák Katarina, aki hamar az érdi szurkolók kedvencévé vált, ontotta a gólokat, öt szezon alatt a Magyar Kézilabda Szövetség adatai szerint 1010-szer volt eredményes a hazai pontvadászatokban. Az ÉRD-del négy bajnoki bronzérmet, EHF-Kupa-elődöntőt, a Magyar Kupában pedig két-két ezüst- és bronzérmet ünnepelhetett.

A szerb-magyar kettős állampolgárságú Krpezs-Slezák háromszor lett az NB I gólkirálynője, az előző szezon végén pedig bejelentette, anyai örömök elé néz, emiatt felfüggeszti pályafutását. Az új idényre azonban ő sem marad a széteső érdi kézilabdacsapat tagja, hiszen a játékos menedzserirodájának közösségi oldalán jelentette be, hogy az Ambros Martín által irányított Rosztov-Donnál kezdi meg a felkészülést a következő idényre.

„Nagyon szomorú vagyok, mert távozom Érdről, ahol hat csodálatos évet töltöttem, ezt sosem fogom elfeledni. Ugyanakkor boldog is vagyok, mert a karrieremet a világ egyik legjobb csapatában folytathahttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg tovább. Ez egy nagy kihívás számomra és én izgatottan várom” – fogalmazott Krpezs-Slezák.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email