22_03_29_erdmost_nincskep

159 tonna zöld hulladékot gyűjtöttek össze a hétvégén

22_03_29_erdmost_nincskep

159 tonna zöld hulladékot gyűjtöttek össze a hétvégén

Rekord mennyiségű, 159 tonna zöld hulladékot gyűjtöttek össze a hétvégén az ÉTH munkatársai. Ez volt a zöldjárat harmadik hétvégéje. Mivel mindenhonnan, mindent megpróbáltak elvinni, nem jutottak el az összes utcába, ezért jövő héten folytatják a gyűjtést.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Csőzik László polgármester hivatalos Facebook oldalán írt arról, hogy óaz utcák 1/6-a nem lett kész a hétvégén, mert azt kérte, hogy mennyiségi korlátozás nélkül, az ÉTH munkatársai vigyenek el mindent, hiszen mostantól az év első és utolsó járata „mindent visz” majd. 

Azonban annyi volt a szemét, és hiába dolgozott a végén már 9 kocsi is, egyszerűen nem fért bele a napba, hogy végezzenek. A városvezető arra kéri az érintett utcák lakóit, legyen pár nap türelemmel, a jövő héten visszamennek és elviszik a zsákokat.

Lesz újra aprítás is: házhoz mennek a géppel, de bizonyos mennyiség, várhatóan 2 m3 után már fizetni kell érte – közölte a polgármester. 

Csőzik László emlékeztetett: mostantól havonta van zöldjárat: legközelebb 5 zsákot visznek el, és ha levonul a járvány, erre rá nem lesz mennyiségi korlátozás, azonban biológiailag lebomló zsákokat fognak majd árusítani a város több pontján a többletekhez.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email