22_03_29_erdmost_nincskep

Röplabda: megvan a negyedik!

22_03_29_erdmost_nincskep

Röplabda: megvan a negyedik!

Sorozatban negyedik mérkőzését nyerte meg a Delta RSE Érd a női röplabda NB II Nyugat A-csoportjában, miután hazai környezetben közel egyórás mérkőzésen győzte le 3:0-ra a PTE-PEAC-ot.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Noha a mérkőzés előtt csupán három hely volt a különbség a tabellán negyedik Delta RSE Érd és hetedik PTE-PEAC között, a hazaiak így is nagy önbizalommal vághattak neki a találkozónak, hiszen a három helynyi különbség tizenkét pontot jelentett.

A 9–4-es győzelmi aránnyal álló érdiek ennek megfelelően is kezdtek a 4–9-cel álló pécsiek ellen, miután rögtön a nyitó játszmában magabiztos, 25:13-as előnybe kerültek kevesebb mint húsz perc leforgása alatt.

Ezt követően a második felvonásban valamelyest feljavult a baranyaiak játéka, ám a Delta nem engedte közelebb a riválist, s 21 perc alatt 25:21-es szettsikerével a végső győzelemhez is közel állt.

A harmadik játszmában viszont a pécsieknek nem maradt ellenszerük Tombor Szonjáék játékára, a hazaiak ezt a szettet tíz ponttal húzták be, s zsinórban negyedik győzelmüket aratva nyertek 3:0-ra.

A Delta RSE Érd ezzel tizennégy bajnokit követően negyedik helyen áll a tabellán, hátránya csupán egy pont a nála egy mérkőzéssel többet játszó Budaörsi DSE/Emericus SE mögött. Az érdiek február 15-én, szombaton 11 órától az alapszakasz utolsó hazai bajnokiját vívját az 1. MCM-Diamant RÖAK ellen a Vörösmarty Mihály Gimnázium tornacsarnokában.

Női röplabda NB II, Nyugat A-csoport, 17. forduló
Delta RSE Érd–PTE-PEAC 3:0 (–13, –21, –15)
Delta RSE ÉRD: Tombor Sz., Hainzmann, Tankó, Juhász L., Darvas, Flach, Jakab B., Tóth L., Veress, Csörgi. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email