22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: nyolc hiányzó, ikszelt harmadik edzőmeccsén az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: nyolc hiányzó, ikszelt harmadik edzőmeccsén az Érdi VSE

Hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott az NB III Keleti csoportjában hatodik helyén telelő Jászberényi FC-vel a Nyugati csoportot vezető, azonban sérülések miatt igencsak foghíjas Érdi VSE.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Egészen hihetetlen sérüléshullám sújtja Limperger Zsolt együttesét, hiszen a héten ismét gyarapodott a maródiak tábora, immár Németh Gábor Vince, Melczer Vilmos, Mojzer György, Kalmár Domonkos, Kollega Krisztián, Borek Norbert, Balogh Ádám és Pintér Olivér sem volt bevethető.

Limperger Zsolt pedig a rendelkezésre álló játékosait ezúttal háromvédős felállással, az alábbiak szerint küldte pályára: Kertész F. – Gál Sz., Bozsoki, Csiszár – Májer, Koós, Durso, Csala, Valenta – Gera D., Pál Sz.

A legutóbb az NB II-es Tiszakécskénél szereplő Giuliano Durso mellett a 24 éves dunavarsányi balszélső, Valenta Norbert próbajátékon szerepelt.

A Jászberényi FC elleni találkozó első félidejében a vendégek voltak aktívabbak, többet birtokolták a labdát és több lehetőséghez jutottak, mint az érdiek, akiknek ugyancsak meg voltak a helyzeteik, de egyik csapat sem tudott élni ezekkel.

A térfélcserét követően azonban az érdiek lettek aktívabbak, átvették a mérkőzés irányítását, s ugyan a Jászberénynek is akadtak próbálkozásai, ebben a félidőben Koós Gábor és Pál Szabolcs lövéseivel, Gera Dávid helyzeteivel az érdiek álltak közelebb a vezetéshez.

A mérkőzés hajrájában Csiszár Zoltán elővigyázatosságból cserét kért, mert kisebb fájdalmat érzett a combjában, míg egy szerencsétlen ütközés során Bozsoki Imrét kellett ápolni, végül az érdi védő tudta folytatni.

A csapatkapitányunk, Kertész Ferenc öccse, U19-es együttesünk középpályása, Kertész Bence is pályára lépett a végjátékban Csala Dávid cseréjeként, s szép megmozdulásokkal és egy lövéssel vétette észre magát, ám az érdiek és a jászberényiek edzőmeccsén érintetlenek maradtak a kapuk.

– Az első félidőben egy más rendszerben próbáltunk játszani, meg voltam elégedve, ahhoz képest, hogy még nem játszottuk, ez is lehetőség lehet majd a bajnokságban. Fontos volt, hogy sérülés nélkül lehozzuk ezt a meccset, hálistennek sikerült és azok a játékosok, akik kevesebbet játszottak, most kilencvenperces terhelést tudnak kapni, szóval nézzük a pozitív oldalát – fogalmazott az Érdi VSE vezetőedzője, Limperger Zsolt.

Az Érdi VSE negyedik felkészülési mérkőzését február 15-én, 11 órakor vívja az ugyancsak harmadosztályú Ceglédi VSE vendégeként.

Felkészülési mérkőzés
Érdi VSE–Jászberényi FC 0–0
Érdi VSE: Kertész F. – Gál Sz., Bozsoki, Csiszár – Májer, Koós, Durso, Csala, Valenta – Gera D., Pál Sz.
Csereként pályára léptek: Ebedli, Kertész B.
Vezetőedző: Limperger Zsolt

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email