22_03_29_erdmost_nincskep

Röplabda: Ezüstérmesek a szuperminik

22_03_29_erdmost_nincskep

Röplabda: Ezüstérmesek a szuperminik

Második helyen végzett a Delta RSE Érd szupermini korosztályú lány csapata a Budapest-bajnokság soros állomásán. A klubhoz nemrég csatlakozott edző, Kiss Regina második dobogós, egyben első ezüstérmes helyezését érte el a csapattal. 

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A csoportmérkőzéseket a Kertvárosi SE ellen kezdte a Delta RSE Érd a XVIII. kerületben rendezett utánpótlás teremröplabda tornán. A nyitány 2:0-s győzelemmel zárult, ami után a Pénzügyőr SE fiúcsapatával szemben 2:0-ra alulmaradt a Delta. A következő összecsapáson a Lőrinc 2000 SE felett újabb sikert arattak az érdi gyerekek, a 2:0-s sikerrel pedig a csoport második helyén továbbjutottak a keresztjátékba. A döntőért a Vasassal kellett megküzdeni, amelyen 2:1-re nyertek az érdi tigrisek. A finálé visszavágót hozott a fővárosi Pénzügyőrrel, amelyet viszont ez esetben sem sikerült legyőzni: hiába vezettek Kiss Regina játékosai 1:0-ra, az ellenfél kiegyenlített, majd meg is nyerte a döntőt 2:1-re. A Delta RSE Érd ezüstéremmel zárta a versenyt, amely az országos bajnokságra való felkészüléshez nagyban hozzájárult. 

A csapat tagjai: Dozet Ana (csapatkapitány), Tóth Luca, Serényi Szandi, Kozma Janka, Dömötör Emese, Sánta Laura. Edző: Kiss Regina.

Kiss Regina edző: “Elégedett vagyok a lányok teljesítményével. Sok meccset játszottunk és jól bírták a folyamatos stresszt. A legizgalmasabb párharc az elődöntő volt, ahol izgalmak közepette, jó játékkal sikerült felülkerekedni a Vasason. A döntőben a Pénzügyőrnek szerettünk volna visszavágni a csoportban elszenvedett vereségért, de sajnos nem sikerült. Jól indult a meccs, mert az első szettet behúztuk. A nyitások jók voltak és nagyon lelkesen játszottunk. A második játszmában egy kicsit megtorpantunk, többet hibáztunk, nem figyeltünk kellőképpen, így azt a fiúk nyerték. A harmadik játékrészben rosszul indítottunk és sajnos később sem sikerült felzárkóznunk, a lányok kicsit elfáradtak. De így is mi lettünk a legjobb lánycsapat, amihez gratulálok a játékosoknak!”

A gárda legközelebb szombaton a Közgáz SC otthonában lép pályára, ugyancsak a Budapest-bajnokság soros fordulójában.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email