22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: visszatér az érdi nevelésű játékos

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: visszatér az érdi nevelésű játékos

Immár hivatalos, hogy szeptember 21-én, 15 órától lép pályára az Érdi VSE vendégeként a Magyar Kupa főtábláján az élvonalbeli Diósgyőri VTK. A miskolciak nyáron szerződtették Vácról az érdieknél nevelkedő középpályást, Zsolnai Richárdot - a játékossal az érdiek készítettek interjút.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nevelőegyesületed otthonában lépsz pályára immár NB I-es játékosként. Mit szóltál a Magyar Kupa-sorsoláshoz?

– Örültem, hogy visszatérhetek a nevelőegyesületemhez, de remélem, hogy egy jó mérkőzést tudunk játszani Érden és sikerül kiharcolnunk a továbbjutást.

Jó néhány éven keresztül játszottál Érden, egy remek társaság tagja voltál, kiváló eredményeket értetek el. Hogyan emlékszel vissza az itt töltött időszakra?

– Nagyon szép emlékeim vannak, ott kezdtem a pályafutásomat, rengeteget tanultam az edzőktől,

szóval csak pozitívumokat tudok mondani az ott töltött időről.

Te is annak a korosztálynak a tagja voltál, amelyet Kovács László nevelt. Jövő szombaton például egy korábbi csapattársad, Májer Gergő már ellenfeled lesz. Tavaly az NB II-ben is találkoztatok. Mennyire tartod a kapcsolatot az akkori csapattársakkal?

– Vele is tarhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg a kapcsolatot, de több más játékossal is jóban vagyunk. Tavaly találkoztunk az NB II-ben, most pedig a Magyar Kupában is összefutunk. Remélem, jó meccset játszunk és számunkra fog jól elsülni ez a mérkőzés. Egyébként nagyon jó csapat voltunk, jó volt az összhang, mindenki jóban volt mindenkivel.

Már debütáltál is az NB I-ben, amely az Érdi VSE számára is rendkívül fontos volt. Egy nappal korábban igazoltál az élvonalba, mint másik korábbi érdi csapattársaid, a Sajbán-testvérek. Milyen az NB I?

– Nagyon örültem, hogy pályára tudtam lépni és bemutatkozhattam. Remélem, hogy minél több lehetőséget kapok az edzőtől, azon leszek, hogy Érden is játszak.

Nem kérdés, hogy a Diósgyőr a mérkőzés esélyese, de nyilván az érdiek is bíznak a bravúrban. Reméljük, te is pályára lépsz Feczkó Tamás együttesében. Milyen mérkőzésre számítasz? 

– Remélem, hogy lehetőséget kapok és azt is remélem, hogy sima győzelemmel tudunk továbbjutni és nem nehezítik meg a dolgunkat, de egy jó mérkőzést várok.

Magyar Kupa, főtábla, 6. forduló, a legjobb 64 közé jutásért
09.21., 15.00:
Érdi VSE–DVTK

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email