22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: rangadó a Komárommal!

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: rangadó a Komárommal!

Ki kell javítani a múlt heti csorbát – így áll neki az NB III Nyugati csoportjának hetedik fordulójában, szeptember 15-én, 16 órakor kezdődő, Komárom VSE elleni hazai mérkőzésnek az Érdi VSE.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Múlt héten a Lipót Pékség SE vendégeként fájó vereséget szenvedett az Érdi VSE. Az addig három győzelemmel és két döntetlennel álló tavalyi ezüstérmesnek a hetedik fordulóban sem lesz egyszerű feladata, hiszen a tabella ötödik helyén, az érdiek mögött álló Komárom VSE-t látják vendégül.

A tavalyi idényben negyedik helyezett, Bozsik Péter által irányított társaság ígéretesen kezdte a szezont, a bajnokaspiráns III. kerület elleni idegenbeli 1–1 után a Nagykanizsát hazai környezetben 4–2-re verte a Komárom.

Ezt követően ugyan Mosonmagyaróváron súlyos, 5–1-es pofonba szaladt bele a csapat, ám a botláson hamar túltették magukat Kenesei Krisztiánék, előbb a BKV-t otthon győzték le 2–0-ra, majd Balatonlellén arattak kiütéses, ötgólos sikert.

Az elmúlt fordulóban azonban hazai pályán botlott a KVSE, hiszen az újonc VLS Veszprém megtréfálta őket (0–1).

Azaz mindkét csapatnak egy kisebb gödörből kell kimásznia, hogy kellő önbizalommal vágjon neki a jövő heti Magyar Kupa-fordulónak.

A két csapat az előző idény mindkét mérkőzésén négygólos mérkőzést játszott, ősszel a Komárom, tavasszal az Érd győzött 3–1-re.

– Egyik csapatnak sem úgy sikerült a múlt heti mérkőzése, mint ahogy szerette volna. Mindkét csapat próbál javítani, remélem, hogy nekünk fog sikerülni. A Lipót elleni második félidőt el kell felejteni, de az elsőre lehet alapozni, az egy járható útnak tűnt, remélem, sikerül úgy játszani – fogalmazott Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

A szeptember 15-én, 16 órakor kezdődő Érdi VSE–Komárom VSE mérkőzést Maml Zoltán vezeti, segítői Ring Kevin és Nagy Márk lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 7. forduló
09.15., 16.00:
Érdi VSE–Komárom VSE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email