22_03_29_erdmost_nincskep

Milyen legyen Érd 10 év múlva?

22_03_29_erdmost_nincskep

Milyen legyen Érd 10 év múlva?

Vasárnapig lehet megrajzolni, lefesteni és beküldeni, hogy milyennek szeretnék látni a gyerekek (és akár a felnőttek is) Érdet 2030-ban. A rajzversenyt a Szepes Gyula Művelődési Központ és a 2030 Egyesület hirdette meg. Az Érd FM 101.3-on Martin Norbert szervező beszélt a részletekről.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Martin Norbert elmondta, hogy fontosnak tartják akár a legkisebbek véleményét is azzal kapcsolatban, hogy ők milyennek szeretnék látni a várost a jövőben, amikor ők lesznek felnőttek, és a rajzok ehhez jó visszajelzést adhatnak. Hozzátette azt is, hogy viszonylag sok helyi vállalkozás támogatja a rajzversenyt, akik a díjakat is biztosítják majd. Egy ételkiszállítással foglalkozó cégtől például két- vagy több személyes tálakat lehet nyerni, egy játékkereskedés utalványokat ajánlott fel, de finom édességek is lesznek a nyeremények között.

A rajzok bármilyen technikával készülhetnek, az egyetlen megkötés az, hogy A4-es papírra kell alkotnia a pályázóknak, akik között nemcsak a gyerekek, hanem akár a felnőttek jelentkezését is várják. Az alkotásokról készült fotókat augusztus 2. éjfélig kell beküldeni a 2030egyesulet@gmail.com e-mail címre.

Az eredményhirdetésre a Jelen/lét keretében augusztus 9-én kerül sor az érdi főtéren.

A rajzverseny részletes kiírása megtalálható az egyesület Facebook-oldalán.


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email