22_03_29_erdmost_nincskep

„Megölöm a családom!”

22_03_29_erdmost_nincskep

„Megölöm a családom!”

Késsel támadt anyja élettársára egy 41 éves férfi, majd amikor a bökő visszafelé sült el, és saját magát sebesítette meg, ájulásig szorította áldozata nyakát.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Megölöm a családom!” – ennyit mondott a hívó fél, aki június 24-én 16 óra 10 perc körül hívta a rendőrséget, majd bontotta a vonalat. A segélyhívó központ kezelője azonosította a helyet, ahonnan a névtelen és adathiányos bejelentés érkezett. Már a közelben jártak a riasztott egységek, amikor újabb, immár segítségkérő hívás érkezett. A bejelentő elmondta, hogy érdi házukban az élettársa és a fia összeszólalkozott, egyikük megsérült. A járőrök egy nőt és két – a teraszon ülő – férfit találtak a helyszínen. Az egyik férfi combja erősen vérzett, ezért mentőket kértek a házhoz.

A sérültet kórházba vitték, a helyszíni szemle, az adatgyűjtés és a lehetséges tanúk kikérdezése megkezdődött. Néhány órával később körvonalazódott a történet.

 

A gyanú szerint a házban élő, 41 éves S. János aznap többször meglátogatta a közeli kocsmát, délután 4-re úgy tért haza, ahogy szokott, közepesen ittasan. Emlékei szerint a konyhában állva kezében tartotta a legtöbbször evéshez használt kését, amikor jött egy gondolat, hogy megszúrja anyja élettársát. A 66 éves férfi elhárította a hadonászó mozdulatokat, a kést szorító kéz elütése közben azonban a támadó a saját combjába szúrta fegyverét. A vérzés miatt bepánikolva hátulról ájulásig szorította áldozata nyakát, akiről végül az anya rángatta le a fiát.

A támadó beismerte tettét.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztálya S. János ellen emberölés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, egyben kezdeményezték az őrizetbe vett férfi letartóztatását.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email