22_03_29_erdmost_nincskep

Up foci: lezárták a Bozsik-szezont

22_03_29_erdmost_nincskep

Up foci: lezárták a Bozsik-szezont

Nyolc pályán, 54 labdarúgópalántával zárta le az intézményi Bozsik-program idei szezonját az Érdi VSE. Az Ercsi úti Sporttelepen tartott háromnegyedórás játékos foglalkozás során a gyermekek és a szülők is betekintést nyerhettek az egyesület munkájába.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az intézményi Bozsik-programban az Érdi VSE idén több foglalkozást is tartott a jellemzően óvodás, vagy első osztályos iskolás labdarúgóknak, akár az Ercsi úti Sporttelepen, akár a Batthyány tornacsarnokban.

A szezon utolsó eseményén szépszámú gyereksereg lepte el az Érdi VSE focipályáját, ugyanis 54 labdarúgópalánta alkotott tizenhat csapatot és játszott egymással nyolc pályán, közel egy órán keresztül. A gyerekeiket elkísérő szülők pedig betekintést nyerhettek a klubnál folyó munkába, így a résztvevők nagy része augusztustól már egyesületi keretek között rúghatja tovább a bőrt.

Az évzáró Bozsik-foglalkozáson minden gyermek egy-egy aranyérmet, labdát és oklevelet vehetett át, de a három-három legügyesebb és legszorgalmasabb focistát különdíjjal is megajándékozták.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email