Teljes hosszúságában aszfaltot kap az igen rossz állapotú Murányi utca. A munkálatok időtartama az időjárástól függ.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Útfelújítás kezdődött a Murányi utcában. Mint Tetlák Örs alpolgármester az Érdi Televíziónak elmondta, ez a 7-es számú választókörzet egyik legrosszabb állapotú útja, ezért nagyon örül, hogy végre felújítják.

„Ez egy viszonylag nagy forgalmú utca a Tárnoki út és a Cserhalmi utca között, és most teljes hosszúságában, mintegy egy kilométeren megújul. 2019-ben azt a megoldást választottuk, hogy teljes utcákat újítunk fel, nem pedig csak szakaszokat. Ez hasznosabb, mintha a választókörzetek határához igazítanánk a kivitelezéseket. Itt is ez a helyzet: a Murányit keresztező Bihari utca jelenti a szakaszhatárt két választókörzet között, de ez nem szabad, hogy gátat jelentsen, sokkal jobb, ha a teljes utca elkészül, és a lakók is jobban örülnek ennek a megoldásnak” – mondta Tetlák Örs, hozzáfűzve: az átadás dátuma az időjárástól függ.

A Murányi utca egyike annak a mintegy ötven utcának, amely szerepel az önkormányzat aszfaltozási programjában. Mint Tetlák Örs elmondta, ahogy szabadulnak fel forrásaik, szép sorjában, folyamatosan szeretnék folytatni az utak megújítását.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email