22_03_29_erdmost_nincskep

Hárommilliót gyűjtöttek a leukémiás érdi kisfiúnak

22_03_29_erdmost_nincskep

Hárommilliót gyűjtöttek a leukémiás érdi kisfiúnak

Mint beszámoltunk róla, nemrég leukémiát diagnosztizáltak a Szikra Tehetséggondozó Egyesület egyik hétéves autista tagjánál, Piri Zsombornál, akinek megsegítésére és kezelésére több fronton is gyűjtést indítottak, végül eddig több mint hárommillió forintot gyűjtöttek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint megírtuk, a hétéves autista fiúnak, Piri Zsombornak a kezelésére egy fürdőszobával is rendelkező steril szobát kell kialakítani a család otthonában, amelyre több szálon is gyűjtést indítottak. A Szikra Tehetséggondozó Egyesület adománygyűjtő csoportjában eredetileg a tagok karácsonyi ajándékait vásárolták volna meg a befolyt összegből, de célt változtattak és másfél millió forintot gyűjtöttek Piri Zsombor felépülésének megsegítésére.

Emellett a Civil Licit Érd jótékonysági árverés decemberi kedvezményezettje is Zsombor és családja volt, amely hasonlóan jól sikerült, hiszen már több mint 1,4 millió forintnyi licit érkezett be, de további több mint százezer forint értékű termék még utalásra vár, így a két szervezet 3,1 millió forintot gyűjtött össze, azonban a szoba kialakításához az eredeti tervek szerint közel ötmillióra lenne szükségük.

„Szerencsére nagyon aktívak voltak a Szikra tagjai, a felajánlások száma is magas volt és az érdiek ismét megmutatták, hogy a jó ügy érdekében érdemes összefogni” – húzta alá Martin Norbert, a Civil Licit Érd alapító tagja.

A transzplantáció előtt álló Piri Zsombornak nem csak a Szikra és a Civil Licit segít, hiszen a Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítványon keresztül célzottan is lehet támogatni őt és családját. Itt van lehetőség a 11743002-20194468-00000000-s bankszámlaszámra utalni „Érdre Zsombornak” közleménnyel, míg a leukémiás betegek adományvonalán (13600-as telefonszám) a hívás jelzés után a 41-es kód megadásával ötszáz forintot adományozhatunk Zsombor felépülésére.

 

Martin Norbert lapunknak beszámolt arról is, a Civil Licit januárban ismét pihenőre vonul, de már számos olyan civil szervezetet találtak, melyeket idén szeretnének támogatni, ezért februárban mindenképp folytatják a jótékonysági árverést, de az aktuális kedvezményezettet csak később jelentik be.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email