22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: hosszabbított vezetőedzőjével az újonc

22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: hosszabbított vezetőedzőjével az újonc

2024-ig meghosszabbította Buday Dániel vezetőedző szerződését a Moyra-Budaörs Handball NB I-es női kézilabdacsapata. A klub honlapján a közelmúlt kiugró sikereit és a csapat körüli inspiráló légkört emelték ki a hosszabbítás legfőbb okaiként.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Budaörs a 2018/19-es idényben búcsúzott a női kézilabda NB I küzdelmeitől, amely után a 2019/20-as idényben bár közel állt a visszajutáshoz, a koronavírus-járvány berobbanása miatt abban a pontvadászatban nem hirdettek feljutót a másodosztályból, Buday Dániel pedig ezt követően, 2020 nyarán vette át a csapat irányítását, amellyel százszázalékos mérleggel, 22 meccsen 22 győzelemmel nyerte meg az NB I/B Nyugati csoportját és jutottak vissza a legjobbak közé. Buday Dániel eközben sikeresen megvédte szakdolgozatát és megszerezte a legmagasabb szintű EHF Master Coach diplomát. Az új szezonban több bravúrt is hozott a Budaörs, amely eddigi kilenc mérkőzéséből hármat nyert meg egy döntetlen és öt vereség mellett.

„Nem titok, hogy megtaláltam a számításomat Budaörsön, úgy érzem, bőséggel akad még feladahttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg a klub háza táján. 2020 nyarán elindultunk az úton, közösen álmodtuk meg a célokat, amikért nap mint nap dolgozunk. Továbbra is egy irányban haladunk és gondolkozunk. A lehetőségeinkből eddig kihoztuk közel a maximumot, de természetesen éhesek maradtunk a sikerekre és töretlenül fejlődni akarunk. A csapahttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgmal együtt rendkívül motivált vagyok a folytatást tekintve!”

– fogalmazott a klub honlapjának Buday Dániel, a Budaörs vezetőedzője.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email