22_03_29_erdmost_nincskep

Röplabda: kikapott az éllovastól a Delta

22_03_29_erdmost_nincskep

Röplabda: kikapott az éllovastól a Delta

Sima 3:0-s vereséget szenvedett a még hibátlan és listavezető Tatabányai RSE vendégeként a női röplabda NB II-U21 B-csoportjában a sereghajtó Delta RSE Érd.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint ismert, nyáron teljes egészében lecserélődött a Delta RSE Érd játékoskerete, amely az alapszakasz első felét az építkezésnek szenteli. Dömötör-Mátrai Beáta együttesére azonban a hatodik mérkőzésén komoly feladat várt, hiszen az ellen a Tatabányai RSE ellen kellett helyt állnia Pavlovics Zsófiáéknak, amely eddigi hat meccséből négyet 3:0-ra, kettőt pedig 3:1-re nyert meg. Ezzel szemben az érdiek egy 3:2-es és egy 3:1-es vereség mellett háromszor is 3:0-ra kaptak ki.

A tatabányai mérkőzés az előzetes várakozásoknak megfelelően, hazai fölénnyel indult, végül az első játszmát mindössze negyedóra alatt nyerte 25:5-re a házigazda.

A második szettben már javult az érdiek játéka, de ez is csak arra volt elegendő, hogy megnehezítsék a TRSE dolgát, amely ezt a felvonást 25:16-ra, a harmadikat pedig 25:12-re nyerte meg, így magabiztosan győzött 3:0-ra.

Kisérdi Annáék december 5-én, vasárnap 17 órától a kaposvári 1. MCM-Diamant RÖAK ellen javíthatnak a Bolyai János Általános Iskola tornatermében.

Női röplabda NB II-U21, B-csoport
Tatabányai RSE–Delta RSE Érd 3:0 (–5, –16, –12)
Delta RSE Érd: Kiss V., Gattyán, Muhu, Valla, Ehmann, Kisérdi. Csere: Dénes E., Bertalan (liberók), Pavlovics, Kőhalmi, Kiss D., Vincze T., Vas K. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email