22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: egyenlő erők küzdelme az utolsó hazain

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: egyenlő erők küzdelme az utolsó hazain

Bár még négy idegenbeli találkozó vár az Érdi VSE-re az NB III Nyugati csoportjában, Limperger Zsolt együttese a 18. fordulóban, a Komárom VSE ellen játszotta a naptári év utolsó mérkőzését az Ercsi úton, ahol a végjátékban értékesített tizenegyesekkel játszottak 1–1-es döntetlent a felek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érdi VSE vezetőedzője bár Kalmár Domonkosra, Kovács Botondra és Molnár Dánielre sérülés miatt továbbra sem számíthatott, illetve ezúttal Németh Gábor Vince és Jovánczai Zoltán sem volt bevethető, de legalább visszatért sérüléséből a támadószekcióba Kollega Krisztián.

A Komárom elleni mérkőzés kiegyenlített küzdelmet és kevés helyzetet hozott, hiszen jobbára a mezőnyben zajlott a játék. Ugyan mindkét csapatnak meg voltak a lehetőségei, az utolsó passzokba mindkét oldalon rendre hiba csúszott, így az első félidőben az érdiek csak Koós Gábor révén, a vendégek pedig Gelencsér György és Tóth Patrik révén veszélyeztettek.

A félidei gól nélküli döntetlen után a második játékrész komáromi kapufával és helyzetekkel indult, majd érdi támadásokkal folytatódott. A hazai akciókba bár továbbra is hiba csúszott, az utolsó negyedórára fordulva Varga Tamás volt erőszakos és a vendégek védője buktatta az érdi védőt a tizenhatoson belül. A Dobai János játékvezető által megítélt tizenegyest pedig Koós Gábor biztos lábbal értékesítette. Azonban sokáig nem örülhettek az érdiek, hiszen nyolc perccel később Varga az ellenfélnek is összehozott egy tizenegyest, amikor a komáromi támadónak rúgott oda. A jogosan megítélt büntetőt aztán Tóth Patrik higgadtan lőtte a jobb felsőbe.

Az utolsó percekben nyomtak az érdiek a három pont megszerzéséért, de már nem sikerült ismét bevenni Szabó Marcell kapuját, így az Érdi VSE utolsó hazai mérkőzésén 1–1-es döntetlent játszott a Komárommal.

“Egyenlő erők küzdelme volt, nem nagyon volt különbség a csapatok között. Egy kicsit elfogult vagyok, úgy érzem, nekünk több lehetőségünk volt, már akár az első félidőben megszerezhettük volna a vezetést, de akkor lehet, hogy a hazaiak egyenlítettek volna. Nagyon egálközeli mérkőzés volt. Azt hiszem, az optimálisnál több volt a hiba a döntésekben, ha ezek kicsit jobbak, valószínűleg több lehetőséget dolgoztunk volna ki, de idegenben, Érden egy döntetlen nem rossz eredmény”

– értékelte a mérkőzést Bozsik Péter, a Komárom VSE vezetőedzője.

“Ismerjük a Komáromot több éve. Inkább mezőnyben folyt a játék, mert nálunk a felfeléjátékban hiányzott a pontosság. Talán többször értünk a kapu elé, mint ellenfelünk, de ezekből eredményesnek kellett volna lenni. Ami bosszantó, hogy a büntető után ezt a meccset le kellett volna hozni, nem szabad ekkora butaságot elkövetni a védőnek, de összességében – bár úgy érzem, kicsivel közelebb álltunk a győzelemhez –, igazságosnak mondható a döntetlen”

– fogalmazott az Érdi VSE vezetőedzője, Limperger Zsolt.

Az Érdi VSE legközelebb november 24-én, 16 órától lép pályára, amikor a 14. fordulóból elhalasztott Kaposvári Rákóczi FC elleni idegenbeli mérkőzését pótolja, majd november 28-án 13 órától a VLS Veszprém otthonába látogatnak Bozsoki Imréék.

NB III, Nyugati csoport, 18. forduló
Érdi VSE–Komárom VSE 1–1 (0–0)
Érd, 150 néző. V.: Dobai J. (Bereczki, Juhász Sz.)
Érdi VSE: Kertész F. – Gubacsi, Bozsoki, Csiszár – Fürjes, Révész (Kollega, 58. perc), Pallagi, Gera D. (Kertész B., 80. p.), Varga T. – Szabó R., Koós.
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Komárom VSE: Szabó M. – Hajba, Csendes, Tóth D. – Szecsődi (Böndi, 79. p.), Gelencsér (Csernák, 85. p.), Simigla, Horváth R. (Szántó G., 78. p.) – Vincze V., Végh T., Tóth P.
Vezetőedző: Bozsik Péter
Gól: Koós (76. perc – 11-esből), ill. Tóth P. (84. p. – 11-esből)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email