22_03_29_erdmost_nincskep

„A jövő generációinak a védelme mindannyiunk közös érdeke”

22_03_29_erdmost_nincskep

„A jövő generációinak a védelme mindannyiunk közös érdeke”

A lakossági érdeklődés és a visszajelzések növekvő száma miatt meghosszabbítják Érd klímavédelmi stratégiájáról,lakossági vélemények beadásának a lehetőségétk befogadási hatéridejét 2021. november 5-ére 17:00 óráig- olvasható Csőzik László polgármester közösségi oldalán.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A polgármester azt írta, hogy nagyon örülnek, hogy egyre szaporodó számban érkeznek be a vélemények az érdiek részéről, hiszen a klímaváltozás és a mind gyakoribbá, intenzívebbé váló szélsőséges időjárási jelenségek napjaink legfontosabb kihívásai közé tartoznak a településünkön is. Hozzátette, hogy ezekre a veszélyekre nem akkor kell reagálni, amikor már bekövetkeztek, hanem már most kész tervekkel kell rendelkezniük az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentésére, az alkalmazkodás lehetőségeinek kidolgozására és a lakosság széleskörű tájékoztatására. Csőzik László arra is kitér, hogy mivel a város lakóinak az életminősége, biztonsága, a jövő generációinak a védelme mindannyiunk közös érdeke és a jövő kulcsfontosságú területe, ezért a jövőben a város valamennyi fejlesztési programjában, valamint az éves költségvetések kidolgozása során is figyelembe kell vennünk a klímavédelem szempontjait.

„Köszönjük, ha véleményükkel Önök is támogatják munkánkat. A cél az, hogy leküzdve a fél évszázados elmaradásokat, Érden jó legyen nem csak most, de évtizedek, évszázadok múlva is. „- zárta sorait Csőzik László.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email