22_03_29_erdmost_nincskep

Nyári szünetre vonul a Civil Licit

22_03_29_erdmost_nincskep

Nyári szünetre vonul a Civil Licit

Bár még nem zárult le minden licit, júniusban közel 180 ezer forintot gyűjtöttek az Érdi Civil Állatmentőknek a Civil Licit Érd jótékonysági árverésen, amely viszont nyári szünetre vonul, de szeptembertől újabb civil szervezetek támogatására készül.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Civil Licit Érd jótékonysági árverés júniusi kedvezményezettjéről szavazás útján döntöttek a csoport tagjai, ennek eredményeként pedig az Érdi Civil Állatmentőknek közel 180 ezer forintot sikerült összegyűjteni – tudtuk meg Martin Norberttől, a licit társalapítójától.

Mint korábban Benke-Kovács Gabriella, az Érdi Civil Állatmentők alapítója lapunknak elmondta, nem határoztak meg összegcélt, hiszen a befolyt összeget a mindennapi működésre fordítják, mert a mentett állatok gyakran szorulnak műtétre, amelyek nagy költségeket emésztenek fel.

Martin Norbert az erdmost.hu-nak elmondta, júliusban és augusztusban „nyaralni megy” a Civil Licit, de szeptemberben folytatják a jótékonysági árverést és új lendülettel térnek vissza. Arról is beszélt, terveik szerint lesznek új kedvezményezettek, de lesznek olyanok is, akiket már korábban is támogattak.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email