22_03_29_erdmost_nincskep

Új bölcsőde épül Törökbálinton

22_03_29_erdmost_nincskep

Új bölcsőde épül Törökbálinton

A közbeszerzési eljárás lezárultával aláírásra került a város vadonatúj bölcsődéjének kivitelezési szerződése, így az építkezés akár néhány héten belül elindulhat-olvasható Elek Sándor, Törökbálint polgármesterének Facebook bejegyzésében.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Elek Sándor közösségi oldalán arról számolt be, hogy 2019 augusztusában sikeresen vettek részt az „Önkormányzati tulajdonú bölcsődei ellátást nyújtó intézmények fejlesztésének támogatása Pest megyében” c. pályázaton.  Hozzátette, az elnyert összeg ugyan a teljes beruházásnak csak egy részét fedezi, de az Önkormányzat felelős gazdálkodása lehetővé teszi a finanszírozást. „Hiánypótló és a ciklus talán legfontosabb beruházása lesz tehát a nyolccsoportos bölcsőde építése, a Géza fejedelem útja menti területen.”

Mint írja, az előző képviselő-testület és dr. Aradszki András országgyűlési képviselő támogatásával szinte az összes intézmény megújult. A Városháza felépítését követően átadták az új és modern, Törökbálinthoz méltó Egészségházat és felújított épületbe költöztették a Segítő Kéz Szolgálatot. „Az elmúlt bő egy év bizonytalanságát követően minden erőmmel azon vagyok, hogy a megtorpant fejlesztések újra lendületet kapjanak. Törökbálintot késedelem nélkül vissza kell állítani a fejlődés pályájára.”

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email