22_03_29_erdmost_nincskep

Az Érdi Fidesz szerint az érdi városvezetés kiszipolyozza a gyerekeket

22_03_29_erdmost_nincskep

Az Érdi Fidesz szerint az érdi városvezetés kiszipolyozza a gyerekeket

Felháborító, hogy az érdi hazug koalíció ámokfutása közepette kiszipolyozza az érdi gyermekeket - jelentette ki sajtótájékoztatóján T. Mészáros András, az Érdi Fidesz elnöke.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Az elmúlt két esztendőben a városvezetés nem törődött azzal, hogy új bölcsődék, óvodák épüljenek Érden. Indulhatott volna a város több pályázaton, de ezt elmulasztották. Nem beszélve arról, hogy a városháza asztalán fekszik egy már megnyert óvoda- és bölcsődepályázat is, és ezzel sem foglalkoztak” – mondta pénteki sajtótájékoztatóján T. Mészáros András, az Érdi Fidesz elnöke.

A volt városvezető ezzel Csőzik László polgármester csütörtöki bejelentésére reagált, miszerint Érd az Európai Unió helyreállítási és újjáépítési alapja segítségével igyekszik bővíteni a férőhelyeket, korszerűsíteni a meglévő intézményeket.

T. Mészáros András az egyéb fejlesztésekkel kapcsolatban úgy vélekedett: el kell indulnia a lakóutak építésének, csomópontok felújításának, és „mindezt egyszerre, gyorsan, minél flottabbul” kellene megcsinálni. „Ezeknek a forrását 2019 októberében otthagytam 40,5 milliárd forint értékben a városvezetőnek” – fűzte hozzá. (Csőzik László januárban ebben a cikkben arról beszélt, hogy a beruházások valódi költségei jóval meghaladják a támogatási keretet. Az aszfaltozási programról itt és itt számoltunk be.)

T. Mészáros András elmondta azt is, hogy a Magyar Úszószövetség komoly összeggel támogatja az érdi gyerekek úszásoktatását, versenyeztetését és táboroztatását, elfogadva az Érdi Úszó Sport Kft. ügyvezetője, Berczi Zita javaslatát (Berczi Zita T. Mészáros András volt polgármester felesége – a szerk.). „A jelenlegi városvezetésnek már csak az a kötelessége maradt, hogy a járvány sújtotta helyzetben ingyenessé tegye minél több gyermek számára ezeket a lehetőségeket” – jelentette ki, azzal zárva szavait: „felháborító, hogy az érdi hazug koalíció ámokfutása közepette kiszipolyozza az érdi gyermekeket, embereket”.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email