22_03_29_erdmost_nincskep

Szerdán Janssen vakcinával oltanak Tárnokon

22_03_29_erdmost_nincskep

Szerdán Janssen vakcinával oltanak Tárnokon

Május 19-én 8 és 17 óra között covid-oltást szervez az Érdi Járási Hivatal a Johnson&Johnson által gyártott Janssen vakcinával Tárnokon, a Heinrich Antal Háznál lévő oltóbuszon – számolt be róla dr. Lukács László, Tárnok polgármestere közösségi oldalán.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A városvezető ismertette, a Heinrich Antal Háznál megálló oltóbuszhoz csak azok mehetnek, akik regisztráltak és előzetesen jelentkeztek telefonon a +336-20/325-2651-es telefonszámon.

Dr. Lukács László bejegyzésében kiemelte, a beoltottak száma egyre nagyobb, ezért lassan minden nyithat.

Tárnok polgármestere a szerdai oltás mellett beszámolt az elmúlt időszakban végzett teendőkről is.

Ismertette, gőzerővel készül a zárszámadás, a közvilágítás fejlesztésének előkészítése és a helyi építési szabályzat módosítása is.

Emlékeztetett, nemrég elkészült a tárnoki iskola udvarán található műanyag borítású kézilabdapálya, amely után felvették a kapcsolatot a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségével is, hogy egy hasonló borítású streetballpályát is telepítsenek. Dr. Lukács ezzel kapcsolatban kitért rá, az esős idő megakadályozza a gyors telepítést, de ha az időjárás engedi, jövő héten telepíthetik is a pályát.

Beszámolt róla, hogy megkezdődött a bölcsőde bővítésének kivitelezése és várhatóan év végére be is fejeződnek a munkálatok.

„Ugyanezen a területen, az új óvoda udvarának megépítésére megkötöttük a szerződést, a játékokat megrendelte a kivitelező”

– tette hozzá Tárnok polgármestere, megjegyezve, sikeres volt a közétkeztetés fejlesztésére kiírt közbeszerzési pályázatuk is, így hamarosan ez az építkezés is elkezdődhet.

Tárnokon munkába lendültek a biológiai szúnyoggyérítők is, akik felmérték a területet és megkezdték a gyérítést.

„Gőzerővel folyik közterületeink rendbetétele, virágosítása. Köszönet ezért az önkénteseknek és a Köz-Ért Kft dolgozóinak egyaránt! Közben emlékműveink előtt új kövezés lett kialakítva”

– emelte ki dr. Lukács László.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email