22_03_29_erdmost_nincskep

Érdi orvosokat rendeltek át a Szent Imre kórházba

22_03_29_erdmost_nincskep

Érdi orvosokat rendeltek át a Szent Imre kórházba

Március 30-ától öt, az érdi szakrendelőben dolgozó orvos és hét szakdolgozó segíti a Szent Imre kórház munkáját. Az érdi rendelések működőképesek maradnak, de a várakozási és előjegyzési idő nőhet. Az kirendelés addig tart, míg a kórház a terhelést a saját állományával nem tudja kezelni.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Intézményünk újabb feladatot kapott a COVID elleni küzdelemben: a Kormányhivataltól érkezett szombati határozat szerint a Romics 5 fő orvost és 7 fő szakdolgozót köteles kirendelni a Szent Imre Egyetemi Oktatókórházba az ottani feladatok ellátására. A Szent Imre kórház vezetőségével néhány órán belül konszenzusra jutottunk a csapat összetételével kapcsolatban, melynek köszönhetően egyrészt nagytudású romicsos kollégák fogják segíteni a Kórház munkáját holnaptól, azaz március 30-tól, másrészt az itteni rendelések is működőképesek maradnak. Nyilván a várakozási és előjegyzési időnek ez nem fog nagyon jót tenni, de a tényt most mindannyiunknak el kell fogadni: a segítség most a kórházakban kél el” – tájékoztatott Bárány Zsolt, a szakrendelő főigazgatója.

A kirendelés egészen addig tart, amíg a kórház a terhelést saját állományával nem tudja kezelni.

A rendelésekben történt változásokról a páciensek itt tudnak tájékozódni.

„Egyébként nem kis szorongással készültem az érintett kollegákkal a ma reggeli megbeszélésre, a kirendelés közlésére, de aggodalmam felesleges volt: mindenki támogató és együttműködő volt” – hangsúlyozta Bárány Zsolt. 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email